Екскурзии Румъния

Екскурзии Румъния
Търсите екскурзии в Румъния? Тук сте на правилното място!
Автентична, естествена и наситена с култура, са думите, които най-добре описват Румъния – динамична страна с богата история, изкуство и природна красота. Румъния предлага безброй уникални преживявания за своите туристи. Ако планирате екскурзия в Румъния от река Дунав, за няколко часа път с кола или влак, може да стигнете до много интересни места. От Трансилвания – местност, интересна със своята история и култура; до Букурещ и Черно море; от Южна Трансилвания до Буковина или Марамуреш, Румъния ще ви се стори едновременно позната и неочаквана.  Върнете се назад във времето като посетите един от световноизвестните изографисани манастири в Буковина, древната цитадела в Сигишоара или някое от автентичните фолклорни села в Марамуреш. Разгледайте архитектурните съкровища на Румъния и опознайте нейната изпълнена с живот арт сцена. Повече информация за екскурзиите в Румъния можете да получите в нашите офиси.
ЕКСКУРЗИЯ ДО РУМЪНИЯ - Букурещ и замъка на Граф 
Дракула

ЕКСКУРЗИЯ ДО РУМЪНИЯ - Букурещ и замъка на Граф Дракула

Цена: от 185 лв
3 дни / 2 нощувки
дати: 19.09.2020
повече
ЕКСКУРЗИЯ ДО РУМЪНИЯ – карпатските перли

ЕКСКУРЗИЯ ДО РУМЪНИЯ – карпатските перли

Цена: от 299 лв
4 дни / 3 нощувки
дати:
повече
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!
Считано от 17.03.20 (вторник) до 13.04.2020г (понеделник) нашият офис в София на ул.Цар Иван Асен II, N1 спира да обслужва клиенти на място и ще работим дистанционно. Комуникацията с нас ще се осъществява по мобилен телефон или e-mail (обявени в раздел контакти) в рамките на интервала между 10:00ч и 17:30ч. Ще ви съдействаме за всяко запитване, резервация или искане за информация.

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.