Екскурзии Африка

Екскурзии Африка
Все повече хора обръщат поглед към Африка когато правят планове за следващата си ваканция. И в това няма нищо чудно. Всеки е запознат поне до известна степен с възможностите, които разкрива Черния континент пред потенциалните туристи. Не е тайна, че природата в Африка е най-запазена и ненакърнена, климатът в по-голямата част от континента е топъл през цялата година, а в откритите пространства на тропиците бродят най-големите стада от диви животни в света. Друго предимство, което изобщо не е за подценяване е, че цените в Африка са много по-ниски от тези в развитите държави. Тук с много по-малко разходи човек може да се почувства като крал. С две думи – ако искате да избягате поне за една две седмици от скъпите и твърде урбанизирани Европа и Америка трябва да насочите поглед на юг от Средиземно море.

Има разбира се и някои недостатъци. В много от африканските страни бедността създава вътрешни конфликти, а недостатъчният достъп до качествена медицинска помощ прави някои болести като маларията широко разпространени. Въпреки това Африка е наистина очарователна, а големият брой страни на континента (общо 53) наистина затруднява изборът на туристите. По тази причина сме се постарали да ви бъдем полезни като ви предложим списък с 10-те държави, които предлагат едни от най-добрите условия за туризъм и сме добавили кратко описание за това, какво точно бихте могли да очаквате там.
ВИЖ ПОВЕЧЕ
НОВА ГОДИНА НА СЕЙШЕЛИТЕ – Красотата на Махе

НОВА ГОДИНА НА СЕЙШЕЛИТЕ – Красотата на Махе

Цена: от 4584 лв
10 дни / 7 нощувки
дати: 27.12.2019
повече
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ОТСТЪПКИ
ОТСТЪПКИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ

*За директни клиенти, пътували минимум три пъти с Булкомтур!

АВТОБУСНИ ЕКСКУРЗИИ – 4 %
АВТОБУСНО-САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 3 %
САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 2 %

 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.