Екскурзии Мавриций

Екскурзии Мавриций
Марк Твен веднъж е писал, че „Господ първо е създадал Мавриций, а след това небето". В по-голямата си част е вярно: Мавриций с право е известен със сапфирните си води, бели плажове и луксозни курорти. Но освен плажовете има толкова много повече места които привличат туристи на Мавриций. Това е място, което възнаграждава дори най-малките опити за проучване на острова. Докато една част от туристите се разхождат в залесения и планински интериор, други се наслаждават на гмуркане с шнорхел, което им разкрива един от най-красивите подводни светове. Има разходки с лодка до почти перфектни островчета и екскурзии до ботанически градини, къщи за колониални насаждения и голям резерват от диви животни. Мавриций също така е невероятна кулинарна дестинация. Истинският Мавриций далеч от плажните курорти е като горещо къри от различни култури и тихи рибарски селища.
ПОЧИВКА В МАВРИЦИЙ – 7 нощувки през Октомври

ПОЧИВКА В МАВРИЦИЙ – 7 нощувки през Октомври

Цена: от 2594 лв
10 дни / 7 нощувки
дати: 18.10.2020
повече
ПОЧИВКА В МАВРИЦИЙ – 7 нощувки през Ноември

ПОЧИВКА В МАВРИЦИЙ – 7 нощувки през Ноември

Цена: от 2278 лв
9 дни / 7 нощувки
дати: 28.11.2020
повече
ПОЧИВКА НА ОСТРОВ МАВРИЦИЙ – 10 нощувки

ПОЧИВКА НА ОСТРОВ МАВРИЦИЙ – 10 нощувки

Цена: от 3499 лв
13 дни / 10 нощувки
дати: 09.12.2020
повече
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!
Считано от 17.03.20 (вторник) до 13.04.2020г (понеделник) нашият офис в София на ул.Цар Иван Асен II, N1 спира да обслужва клиенти на място и ще работим дистанционно. Комуникацията с нас ще се осъществява по мобилен телефон или e-mail (обявени в раздел контакти) в рамките на интервала между 10:00ч и 17:30ч. Ще ви съдействаме за всяко запитване, резервация или искане за информация.

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.