Екскурзии Шри Ланка

Екскурзии Шри Ланка
Шри Ланка се смята с основание за една от перлите на Индийския океан. За страна с такива малки размери, ще бъдете изненадани от разнообразието в природните дадености на този остров: от  златни плажове, до изумрудено зелени чаени плантации, богата флора и фауна, но също така и множество древни храмове. Дали ще отидете на екскурзия или на почивка в Шри Ланка, няма значение. Ще запомните страната за винаги.
Културният Триъгълник обхваща поредица от древни столици и будистки градове, разпръснати из джунглите. Намиращият се на езеро и вечно забързан град Канду привлича поклоници със своя „Храм на Зъба”. Големите, изкуствени езера, които са част от вековната иригационна система, осигуряват вода не само за плантациите и нивите, но и за дивите животни. В централните части на острова, които са планински, се намират чаените плантации; на южния бряг на острова се намира укрепеният град Гале, където португалските стени защитават холандски църкви. Шри Ланка е една от първите страни, които създават национални паркове, които приютяват огромно разнообразие от растения и животни. Все повече туристи пристигат в страната, за да наблюдават китовете, но страната е по-известна със стадата диви слонове и застрашените леопарди.
ПОЧИВКА В ШРИ ЛАНКА – Островът на Подправките

ПОЧИВКА В ШРИ ЛАНКА – Островът на Подправките

Цена: от 2539 лв
8 дни / 5 нощувки
дати: 28.11.2019
повече
ЕКСКУРЗИЯ ДО ШРИ ЛАНКА – тропическа целувка

ЕКСКУРЗИЯ ДО ШРИ ЛАНКА – тропическа целувка

Цена: от 3475 лв
11 дни / 8 нощувки
дати: 30.11.2019
повече
ЕКСКУРЗИЯ НОВА ГОДИНА В ШРИ ЛАНКА

ЕКСКУРЗИЯ НОВА ГОДИНА В ШРИ ЛАНКА

Цена: от 4103 лв
9 дни / 7 нощувки
дати: 26.12.2019
повече
НОВА ГОДИНА В ШРИ ЛАНКА

НОВА ГОДИНА В ШРИ ЛАНКА

Цена: от 3188 лв
9 дни / 7 нощувки
дати: 28.12.2019
повече
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ОТСТЪПКИ
ОТСТЪПКИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ

*За директни клиенти, пътували минимум три пъти с Булкомтур!

АВТОБУСНИ ЕКСКУРЗИИ – 4 %
АВТОБУСНО-САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 3 %
САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 2 %

 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.