Екскурзии Хърватска

Екскурзии Хърватска

Тук може да разгледате нашите предложения за екскурзии в Хърватска
Рядката комбинация от блясък и старинна архитектура прави Хърватска една от желаните европейски дестинации, където плажовете и слънцето се съревновават за внимание с културните богатства и традиции.
Хърватската култура има тринадесетвековна история. Запазени са множество паметници, художествени произведения и научни трудове.
Хърватска е страна на традициите и е разположена между Централна Европа и Средиземно море. Има какво да предложи на своите посетители, независимо колко бюджет са отделили. Хърватска е също толкова разнообразна, колкото са и нейните пейзажи. Някои от по-популярните адриатически дестинации са по-скъпи през летните месеци, докато в континенталната част цените са в пъти по-ниски от тези по крайбрежието.
Шикозните и модерни градове могат да ви накарат да забравите за опустошителната гражданска война преминала през страната през 90-те години на изминалия век. Начинът, по който страната успява да се възстанови е знак за силни и устойчиви хора.
Всеки посетил Хърватска отделя повече време за разходки по плажната ивица и островите, докато и вътрешната част има какво да предложи. Човек може да се наслади на агро-туризма, да броди из природата, да спортува, да кара мотоциклети, да ходи на поход, да се спуска с парапланер или да се качи на кану. Загреб може да е доста назад след Виена, но тази „джобна” столица има какво да покаже – от кафето, музеите и древните забележителности, до големия брой концерти и фестивали. 
Всичко това издига бавно Хърватска към върха на европейските културни стъпала и я прави желано място за почивки.

ЕКСКУРЗИЯ ДО СЛОВЕНИЯ И ХЪРВАТИЯ

ЕКСКУРЗИЯ ДО СЛОВЕНИЯ И ХЪРВАТИЯ

Цена: от 536 лв
5 дни / 4 нощувки
дати: 17.10.2019
повече
ЕКСКУРЗИЯ ДО ДУБРОВНИК, БУДВА, МОСТАР И САРАЕВО

ЕКСКУРЗИЯ ДО ДУБРОВНИК, БУДВА, МОСТАР И САРАЕВО

Цена: от 475 лв
5 дни / 4 нощувки
дати: 17.10.2019
повече
ЕКСКУРЗИЯ ДО ОХРИД, БУДВА, ДУБРОВНИК И САРАЕВО

ЕКСКУРЗИЯ ДО ОХРИД, БУДВА, ДУБРОВНИК И САРАЕВО

Цена: от 557 лв
6 дни / 5 нощувки
дати: 17.10.2019
повече
ЕКСКУРЗИЯ ДО ИТАЛИЯ – Тоскана и Чинкуе Тере – с автобус

ЕКСКУРЗИЯ ДО ИТАЛИЯ – Тоскана и Чинкуе Тере – с автобус

Цена: от 724 лв
7 дни / 6 нощувки
дати: 20.10.2019, 20.10.2019, 22.12.2019
повече
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ОТСТЪПКИ
ОТСТЪПКИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ

*За директни клиенти, пътували минимум три пъти с Булкомтур!

АВТОБУСНИ ЕКСКУРЗИИ – 4 %
АВТОБУСНО-САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 3 %
САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 2 %

 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.