Почивки Дубай

Почивки Дубай
Осъществете мечтаната от Вас почивка в Дубай.
До не отдавна хората не са и помисляли за екскурзии в Дубай. От малко рибарско селце, с глинени колиби, в момента Дубай преживява своя "златен век". Красивите снимки, на неговите забележителности се поместват е най-лъскавите международни туристически списания. Дубай е заобиколен от Персийският залив на запад и от пустинята от всички останали страни.  Последните години Дубай претърпя радикални косметични операции. Някогашното малко красиво селище се превърна в търговски и туристически център от многоетажни бетони, метални и стъклени конструкции. Голяма част от новото богатсво е съсредоточена в района на широката дъга около дубайският пролив Крик. На брега на пролива към района на Бар Дубай проличават най-ясно двете основни характеристики на града: модерната, която е вечно млада, от друга - традиционнта.  Когато сте на екскурзия в Дубай, една от основните атракции, които посещават туристите е Бурж Ал Араб (Burj Al Arab, "Арабската Кула"). Разположен на 280м. от брега и достъпен по частен път над водата, този хотел със своите 32м. е по-висок от Айфеловата кула в Париж и само с 60м. по-нисък от Емпайр Стейт Билдинг в Ню Йорк.
Открит през 1999г., това невероятно постижение на инженерното изкуство вече се е превърнало в икона. Неговите 28 двойни етажа са скрити зад фасада, напомняща надуто от ветровете платно. През деня "платното" е поразително бяло на цвят, а през нощта се превръща в необикновен екран за впечатляващи светлинни игри.
ПОЧИВКА В ДУБАЙ – Луксът на Емиратите – 6 нощувки

ПОЧИВКА В ДУБАЙ – Луксът на Емиратите – 6 нощувки

Цена: от 1148 лв
7 дни / 6 нощувки
дати: 02.02.2020, 09.02.2020, 23.02.2020
повече
ПОЧИВКА В ОБЕДИНЕНИТЕ АРАБСКИ ЕМИРСТВА – Дубай и Абу Даби

ПОЧИВКА В ОБЕДИНЕНИТЕ АРАБСКИ ЕМИРСТВА – Дубай и Абу Даби

Цена: от 1388 лв
8 дни / 7 нощувки
дати: 29.02.2020, 07.03.2020, 14.03.2020
повече
ПОЧИВКА В ОБЕДИНЕНИТЕ АРАБСКИ ЕМИРСТВА – Дубай със самолет

ПОЧИВКА В ОБЕДИНЕНИТЕ АРАБСКИ ЕМИРСТВА – Дубай със самолет

Цена: от 1260 лв
8 дни / 7 нощувки
дати: 29.02.2020, 07.03.2020, 14.03.2020
повече
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ОТСТЪПКИ
ОТСТЪПКИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ

*За директни клиенти, пътували минимум три пъти с Булкомтур!

АВТОБУСНИ ЕКСКУРЗИИ – 4 %
АВТОБУСНО-САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 3 %
САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 2 %

 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.