Екскурзии Чехия

Екскурзии Чехия

Изберете от нашите оферти за екскурзии в Чехия!
Чехия е малка, но очарователна страна, предлагаща интересни и разнообразни туристически атракции – от приказните замъци и средновековни градове, до елегантните спа курорти и живописни национални паркове. Това е и родното място на някои от най-добрите марки бира в света. Столицата Прага е известна с историческия си център и паметниците като Астрономическия часовник, Карловия мост и Пражкия замък. Можете да разгладате тези забележителности в рамките на един уикенд в Прага. От столицата може да се отправите на еднодневно екскурзия до спа курортите Карлови Вари и Карлщейн, както и до някои исторически градове като Мелник и Кутна хора. Любителите на естествената красота могат да посетят Националният парк Шумава или ефектните пещери и подземни реки на Моравският карст.

ЕКСКУРЗИЯ ДО ЧЕХИЯ – вълшебна и очарователна Прага – със самолет

ЕКСКУРЗИЯ ДО ЧЕХИЯ – вълшебна и очарователна Прага – със самолет

Цена: от 699 лв
4 дни / 3 нощувки
дати: 24.09.2020, 15.10.2020, 08.04.2021
повече
ЕКСКУРЗИЯ ДО СТОЛИЦИТЕ НА ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА – с автобус

ЕКСКУРЗИЯ ДО СТОЛИЦИТЕ НА ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА – с автобус

Цена: от 435 лв
6 дни / 3 нощувки
дати: 13.10.2020, 10.11.2020, 08.12.2020
повече
ЕКСКУРЗИЯ ДО ПРАГА – вълшебна и очарователна Прага – с автобус

ЕКСКУРЗИЯ ДО ПРАГА – вълшебна и очарователна Прага – с автобус

Цена: от 455 лв
6 дни / 4 нощувки
дати: 20.10.2020, 10.11.2020, 06.04.2021
повече
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!
Считано от 17.03.20 (вторник) до 13.04.2020г (понеделник) нашият офис в София на ул.Цар Иван Асен II, N1 спира да обслужва клиенти на място и ще работим дистанционно. Комуникацията с нас ще се осъществява по мобилен телефон или e-mail (обявени в раздел контакти) в рамките на интервала между 10:00ч и 17:30ч. Ще ви съдействаме за всяко запитване, резервация или искане за информация.

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.