Почивки Мексико

Почивки Мексико
ПОЧИВКА МЕКСИКО
Мексико
е идеалната туристическа дестинация: почивката в тази страна не само оправдава най-големите очаквания на пътешествениците, но и сразява с неочаквани открития. Страната, чиято история наброява три хилядолетия, може да се похвали и с необятно културно и духовно наследство. Древни градове на могъщи цивилизации (ацтеки, олмеки и маи), ярка самобитна култура, обединила традициите на многобройни региони на страната, колониалните съкровища, великолепните плажове, които са в числото на най-хубавите плажове по света, пищната тропическа природа, оригиналната, получила световна популярност кухня, екскурзии за всеки вкус - всичко това превръща Мексико в мечта за всеки турист.
Известни курорти на тихоокеанското крайбрежие са Акапулко, Пуерто Ваярта, Кабо Сан Лукас, Масатлан, Сихуатенехо, Пуерто Ескондидо и други. На Карибско море най известни са курортите Канкун, Косумел, Плая дел Кармен, Островът на Жените (Исла Мухерес). Почивка в Канкун - Ривиера Мая: Повечето мексикански курорти на Карибско море са на полуостров Юкатан в щата Кинтана Ро. Зоната се нарича Ривиера Мая. Съчетава археологически комплекси, курорти, скуба, антропологични интереси и мек постоянен климат. Канкун е перлата на мексиканското хотелиерство и желана дестинация. Курортът е създаден през 1974, за няколко години се развива и надминава славата на Акапулко. На 3 февруари 2007 Световната Организация по Туризъм (към ООН) награждава комплекса с приза "Най-добрият сред най-добрите." Средната годишна температура е 25.5 Сo, дъждовният сезон започва в средата на юни и продължава до октомври, като най-свирепите урагани и валежи са към септември и октомври.
ЕКСКУРЗИЯ ДО МЕКСИКО И КУБА – Потвърдена

ЕКСКУРЗИЯ ДО МЕКСИКО И КУБА – Потвърдена

Цена: от 6340 лв
14 дни / 12 нощувки
дати: 17.10.2019
повече
ПОЧИВКА В МЕКСИКО – Канкун от Мадрид – От Май до Октомври

ПОЧИВКА В МЕКСИКО – Канкун от Мадрид – От Май до Октомври

Цена: от 2327 лв
10 дни / 8 нощувки
дати: 18.10.2019, 19.10.2019, 21.10.2019
повече
ЕКСКУРЗИЯ ДО МЕКСИКО И КУБА – карибски принцеси

ЕКСКУРЗИЯ ДО МЕКСИКО И КУБА – карибски принцеси

Цена: от 6900 лв
15 дни / 13 нощувки
дати: 12.11.2019
повече
ЕКСКУРЗИЯ ДО ЮЖНА АМЕРИКА – Куба и Мексико

ЕКСКУРЗИЯ ДО ЮЖНА АМЕРИКА – Куба и Мексико

Цена: от 5034 лв
12 дни / 9 нощувки
дати: 25.11.2019
повече
ЕКСКУРИЯ ДО МЕКСИКО ОТ А ДО Я – От Мексико Сити до Канкун

ЕКСКУРИЯ ДО МЕКСИКО ОТ А ДО Я – От Мексико Сити до Канкун

Цена: от 4635 лв
12 дни / 9 нощувки
дати: 04.12.2019, 31.01.2020
повече
ЕКСКУРЗИЯ В МЕКСИКО – По Стъпките на Древните Маи

ЕКСКУРЗИЯ В МЕКСИКО – По Стъпките на Древните Маи

Цена: от 4268 лв
10 дни / 7 нощувки
дати: 10.01.2020, 02.02.2020
повече
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ОТСТЪПКИ
ОТСТЪПКИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ

*За директни клиенти, пътували минимум три пъти с Булкомтур!

АВТОБУСНИ ЕКСКУРЗИИ – 4 %
АВТОБУСНО-САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 3 %
САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 2 %

 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.