Екскурзии Унгария

Екскурзии Унгария
Разгледайте нашите оферти за екскурзии в Унгария
Унгария е сравнително малка държава, но предлага много възможности за туризъм. Нейната столица Будапеща е смятана за един от най-красивите градове в света и задължителна част от всяка екскурзия до Унгария. Името на столицата се получава от сливането на имената на двата исторически града Буда и Пеща –  разположени от двете страни на река Дунав, които се обединяват през 1873 г. Будапеща предлага на своите посетители много паркове, музеи, заведения и забележителности, като замъкът Буда, църквата Матиаш, сградата на парламента, булевард Андраши и т.н. Екскурзиите в Унгария могат да ви срещнат с много природни забележителности, като ниските планини на северозапад, Голямата равнина на изток, много езера и реки, включително Балатон - най-голямото езеро в Централна Европа, както и красиви малки селца.
 
 
ЕКСКУРЗИЯ ДО СТОЛИЦИТЕ НА ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА – с автобус

ЕКСКУРЗИЯ ДО СТОЛИЦИТЕ НА ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА – с автобус

Цена: от 435 лв
6 дни / 3 нощувки
дати: 10.11.2020, 08.12.2020, 15.12.2020
повече
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!
Считано от 17.03.20 (вторник) до 13.04.2020г (понеделник) нашият офис в София на ул.Цар Иван Асен II, N1 спира да обслужва клиенти на място и ще работим дистанционно. Комуникацията с нас ще се осъществява по мобилен телефон или e-mail (обявени в раздел контакти) в рамките на интервала между 10:00ч и 17:30ч. Ще ви съдействаме за всяко запитване, резервация или искане за информация.

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.