Екскурзии Албания

Екскурзии Албания
Екскурзии Албания
Туризмът
в Албания се характеризира с археологическото наследство на страната от илирийски, гръцки, римски и османски времена, девствени плажове, интересната планинска топография, вкусната традиционна албанска кухня. Отивайки на екскурзия  в Албания не може да подминем и останките от студените артефакти от Втората световна война, които все още може да видите по улиците на градовете. Това е страна с уникални традиции и гостоприемство, както и на дивата природа и особена атмосфера на провинцията. Въпреки че все още недоразвита в туристическо отношение, Албания е настроена да подготви своя дебют на световната сцена, тъй като празнува един век независимост. 
Това е дестинация която трябва да посетите поне веднъж в живота си. Албания е „Новата любов на Средиземноморието“ или „Последната тайна на Европа“.  Организирани групи посещават многобройните археологически обекти и исторически градове. С все по-голяма тенденция се развива каньониг, рафтинг и планинско колоездене. Албания е може би изключение от много правила. Тя е живописна, историческа, и значително много по-евтина от западните стандарти. Градовете на тази страна не се давят от автомобилни газове, нейните плажове са непокътнати от масовия туризъм, хора са усмихнати и много приветливи. С течение на времето нещата са се променили много в културно и политическо отношение. Тази древна земя все още предлага по нещо за всеки тръгнал да изследва нейната история. С екскурзия до Албания, ще намерите красиви девствени плажове разположени по бреговете на Йонийско море. Посетете очарователния град Саранда, класическите изгледи на драматичните планински крепости на древен Берат, лудия трафик на Тирана, столицата на Албания в която все още бледнее сталинистката сива патина. Албания е запазена територия за приключения и туристи търсещи нестандартни дестинации.
ЕКСКУРЗИЯ В АЛБАНИЯ – страната на орлите – с автобус

ЕКСКУРЗИЯ В АЛБАНИЯ – страната на орлите – с автобус

Цена: от 420 лв
5 дни / 4 нощувки
дати: 19.09.2020, 14.10.2020
повече
ЕКСКУРЗИЯ ДО БАЛКАНИТЕ – Босна, Черна Гора, Албания, Македония – с автобус

ЕКСКУРЗИЯ ДО БАЛКАНИТЕ – Босна, Черна Гора, Албания, Македония – с автобус

Цена: от 590 лв
7 дни / 6 нощувки
дати: 20.09.2020, 17.10.2020, 26.04.2021
повече
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ – ривиерата на Саранда – с автобус

ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ – ривиерата на Саранда – с автобус

Цена: от 340 лв
4 дни / 3 нощувки
дати: 01.10.2020, 30.04.2021, 21.05.2021
повече
ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ – обиколен тур с автобус

ЕКСКУРЗИЯ ДО АЛБАНИЯ – обиколен тур с автобус

Цена: от 585 лв
6 дни / 5 нощувки
дати: 06.10.2020, 06.04.2021, 19.05.2021
повече
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!
Считано от 17.03.20 (вторник) до 13.04.2020г (понеделник) нашият офис в София на ул.Цар Иван Асен II, N1 спира да обслужва клиенти на място и ще работим дистанционно. Комуникацията с нас ще се осъществява по мобилен телефон или e-mail (обявени в раздел контакти) в рамките на интервала между 10:00ч и 17:30ч. Ще ви съдействаме за всяко запитване, резервация или искане за информация.

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.