Предколедна Виена

Предколедна Виена
С предколедна екскурзия във Виена ще усетите силата на коледната магия. Във Виена по това време е вече Коледа. Няма начин да сбъркате празника - гирляндите, червените панделки, златните и сребърните топки по дръвчета, миризмата на канела и греяно вино. Всичко е, както повелява традицията. В рамките на Европейския съюз Виена е градът с най-високо качество на живота. Сега хората там пазаруват и се разхождат бавно по “Кертнерщрасе”. Това е най-известната и най-скъпата улица, където обикновено се подреждат пъстри коледни сергии със захаросани сладкиши - хората опитват едно, опитват второ и така тълпата се движи бавно и тържествено. Ако човек отиде във Виена сега, ще живее в коледната приказка месец и половина по-дълго. Така австрийската столица опровергава поговорката "всяко чудо - за три дни". Коледата тук започва още в началото на ноември и продължава колкото се може по-дълго........ Eлате с нас за да изживеете тази коледна приказка във Виена.
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!
Считано от 17.03.20 (вторник) до 13.04.2020г (понеделник) нашият офис в София на ул.Цар Иван Асен II, N1 спира да обслужва клиенти на място и ще работим дистанционно. Комуникацията с нас ще се осъществява по мобилен телефон или e-mail (обявени в раздел контакти) в рамките на интервала между 10:00ч и 17:30ч. Ще ви съдействаме за всяко запитване, резервация или искане за информация.

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.