Защо с Булкомтур?

 „Хората са тези които предприемат пътуванията, но пътешествията са тези които превземат хората”

                                                                                                                                                  Джон Стейнбек


 “БЪЛГАРСКА КОМПАНИЯ ЗА ТУРИЗЪМ” ООД от 1997г. е лицензиран тур оператор за организиране на автобусни и самолетни екскурзии и почивки в страната и чужбина.

Ние сме специалисти в организирането на групов и индивидуален туризъм, от уикенд пакети и обиколни екскурзии, до релаксиращи ваканции и СПА почивки, както и екстремен и по-специализиран туризъм (Винен, Ловен, Конна езда, Голф, Уелнес и Спа, Трекинг, Бизнес). Предлагаме на своите клиенти круизи, повечето от които с най-луксозните круизни кораби, кръстосващи световния океан.

Предлагаме богат избор от дестинации, задоволяващи и най-капризните желания и интереси. Нашите самолетни и автобусни екскурзии са с различни маршрути, включващи множество градове и забележителности, като Рим, Париж, Лондон, Барселона, Дубровник, Венеция, Скандинавия, Виена, Истанбул, Прага, Санкт Петербург и други.

Нашият екип от професионалисти е посветен в разработването на мечтаното от Вас пътуване, по света и у нас. Ние се опитваме да надминем нашите конкуренти, като Ви обслужим по-добре. Стараем се да повишим качеството чрез комуникация с Вас, като желаем да получим по-ясна представа за Вашите желания, интереси, предпочитания и бюджет, за да Ви предложим най-подходящия вариант за Вас.

Също така Ви даваме възможност, чрез анкетни карти след края на пътуването, да изразите Вашето мнение, препоръки и впечатления и се радваме да имаме обратна връзка с Вас, нашите клиенти.

Ако сте група, с радост бихме могли да изготвим, специално за Вас, изцяло нова програма, която ще отговоря най-добре на Вашите изисквания.

Предлагаме индивидуално настаняване в хотели, самолетни билети, автобуси под наем или само автобусни билети, билети за влакове и допълнителни услуги като трансфери, рент а кар, резервации и закупуване на билети за театър, опера, резервации за ресторанти, кабарета и нощни заведения, асистанс на български на място и др., на атрактивни цени.

 “БЪЛГАРСКА КОМПАНИЯ ЗА ТУРИЗЪМ” ООД организира за корпоративни клиенти събития, конгреси, семинари, симпозиуми, работни срещи в чужбина и в България, като успяваме да удовлетворим всички изисквания на клиентите си.


 

Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!


 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.