Ски в Австрия

Ски в Австрия
Защо да карате ски в Австрия?
Чудесно време, завидни вертикални склонове и ненадминатите  зимни ски площадки, са само част от причините, поради които трябва да имате Австрия в предвид за следващата зимна ваканция.
1. Те са много по-достъпни, отколкото си мислите
Редица ключови елементи са определящи стойността на зимната ви почивка:
Как да стигнем до там, настаняване, храна, ски карти, местни данъци и такси, а за много скиори, наем на екипировка и ски обучение. Но трябва да знаете, че едно пътуване до австрийски ски курорт може да бъде значително по-евтино от ски курорт във Франция или Швейцария
2.Очарователни курорти с уютна провинциална атмосфера
Австрийските планински села отговарят на най-високите стандарти на живот. Повечето четири-или петзвезден хотели и къщи за гости в Австрия имат свои собствени закрити плувни басейни, сауни и парни бани. Очакват викКомфортно настаняване, с пухкави юргани и уютни стаи. Задължително ще ви посрещнат с "Glühwein" или "Schnaps"
СКИ ПОЧИВКА В АВСТРИЯ - Бад Гащайн - Бад Хофгащайн - 10 нощувки

СКИ ПОЧИВКА В АВСТРИЯ - Бад Гащайн - Бад Хофгащайн - 10 нощувки

Цена: от 974 лв
11 дни / 10 нощувки
дати: 09.12.2023, 16.12.2023, 23.12.2023
повече
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!


 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.