Почивки Гърция

Почивки Гърция

Запознайте се с  предложенията на Българска Компания за Туризъм за екскурзии в Гърция и почивки в Гърция. Открийте безкрайното крайбрежие, кристално чистата синьо-зелена вода, облeните в слънчева светлина старинни руини, силната фета и още по-силното узо, вълнуващите пейзажи!
Позволете на Гърция, която си представяте да задоволи сетивата ви, независимо дали става дума за пулсиращите нощни клубове на остров Миконос, сериозността на Метеора, величието на Делфи, назъбените склонове на Крит или пъстрите пролетни цветя. Ще се сблъскате с провокиращо мисълта модерно изкуство, с живата музика и впечатляващо модерни музеи, разположени на всевъзможни и неочаквани места. Гърция успява да балансира между миналото, настоящето и бъдещето по начин, взаимстван от други държави. Резултатът е държава с безкрайни културни дейности.
Гърците се гордеят със своята кухня и са едни от най-гостоприемните хора на планетата и ще направят всичко по силите си за да ви нагостят както подобава. Острия вкус на домашно приготвеното дзадзики и аромата на сувлаки на грил са само началото. Гръцката кухня е пълна с много вкусна храна, с която всяко хранене е едно малко приключение. Основните съставки като фета и зехтин са намират във всяка кухня, но това, което е уникално са типичните за всеки район ястия и начин на гответе, което прави обиколката на Гърция кулинарна наслада. В гръцката кухня се преплитат и турската и средиземноморската, което може да се усети главно от подправките.
Сирене, билки и планински зеленчуци, за които може би никога не сте чували допълват морските дарове, месото и вегетарианските ястия.
Гърция предлага безброй дейности, всяка от което да е предмет на отделна екскурзия и е магнит за всеки, който се радва на дейности на открито. Разходете се по калдаръмените пътеки, разходете се до  някой вулкан, наблюдавайте за делфини и костенурки в морето, карайте колела през буйните гори.
В Гърция се намират и едни от най-добрите места за кайтсърфинг, за гмуркане в морето или за скокове от скали. Бъдете смели, бъдете страстни, бъдете гърци.

Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!


 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.