Екскурзии Скандинавия

Екскурзии Скандинавия
Тук ще намерите най-добрите автобусни и самолетни екскурзии за Скандинавия!
Екскурзиите в Скандинавия обикновено включват няколко държави от региона, като Дания, Норвегия, Швеция, Финландия и Исландия. Една от най-големите забележителности на този регион без съмнение е удивителното Северно сияние, което може да се наблюдава само от полярните области.
Поемайки по обратния път на викингите, към тяхната родина, екскурзията в Скандинавия ще ви срещне със  сурови природни красоти, интересни хора и разнообразни културни и исторически забележителности. Скандинавия или както по-често я наричат Северна Европа е регион разположен на север от Балтийско море. С почти 1,2 милиона кв. км, това е най-големият регион в Европа и дом само за около 24 милиона души. Дания ще ви очарова със страхотните си замъци, в Исландия ще може да се топнете в някой от прословутите гейзери, в Норвегия – да покарате ски, а градове като Стокхолм и Копенхаген ще ви предложат изключително разнообразие от исторически и културни забележителности. Вижте повече подробности за актуалните ни предложения за екскурзии Скандинавия по-долу.
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!


 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.