Екскурзии Шри Ланка

Екскурзии Шри Ланка
Шри Ланка се смята с основание за една от перлите на Индийския океан. За страна с такива малки размери, ще бъдете изненадани от разнообразието в природните дадености на този остров: от  златни плажове, до изумрудено зелени чаени плантации, богата флора и фауна, но също така и множество древни храмове. Дали ще отидете на екскурзия или на почивка в Шри Ланка, няма значение. Ще запомните страната за винаги.
Културният Триъгълник обхваща поредица от древни столици и будистки градове, разпръснати из джунглите. Намиращият се на езеро и вечно забързан град Канду привлича поклоници със своя „Храм на Зъба”. Големите, изкуствени езера, които са част от вековната иригационна система, осигуряват вода не само за плантациите и нивите, но и за дивите животни. В централните части на острова, които са планински, се намират чаените плантации; на южния бряг на острова се намира укрепеният град Гале, където португалските стени защитават холандски църкви. Шри Ланка е една от първите страни, които създават национални паркове, които приютяват огромно разнообразие от растения и животни. Все повече туристи пристигат в страната, за да наблюдават китовете, но страната е по-известна със стадата диви слонове и застрашените леопарди.
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!


 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.