Екскурзии Перу

Екскурзии Перу
Перу е третата по големина държава в Южна Америка. Забележителностите на Перу са световно известни. Всяка година милиони туристи идват да видят Мачу Пикчу, рисунките на Наска, езерото Титикака и джунглата на Амазонка, да се разхождат по следите на инките или да прекарат нощта в известните стъклени кабини на Skylodge Adventure Suites .
Забележителна особеност на Перу е, че на нейната територия има три на брой природни климатични зони и огромно разнообразие от пейзажи, флора и фауна. Самолет само за час или два часа ще ви отведе от сухия и изоставен бряг на Тихия океан до джунглите на Амазонка или до заснежените върхове на Андите. Много е трудно да се каже коя от най-интересните природни области. Сред заснежените върхове на Андите се намира вторият по големина каньон в света - каньонът на река Колка. На границата с Боливия е най-голямото езеро в Латинска Америка - езерото Титикака, разположено на надморска височина от 3850 метра, с племената, живеещи на плаващи тръстикови острови. На границата на Сиера и Селва е един от най-големите природни резервати - Национален парк Ману. На площ от над 2 000 000 хектара могат да бъдат намерени повече от 1000 вида птици, 1 200 вида пеперуди и 200 вида бозайници.
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!


 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.