Екскурзии Бразилия

Екскурзии Бразилия
Когато сте на екскурзия в Бразилия ще се възхитите от разнообразието от културни и природни богатства. Държава с пленителни плажове, вечнозелени гори и инесени в ритъма на самбата градове, Бразилия е най-голямата тропическа държава, където няма нещо, което да не може да правите. Разнообразието за екскурзии в Бразилия е впечатляващо: самотни острови с детствени, екологично чисти плажове, къпещи се в изумрудените води на океана  като Иля ду Мел и Иля Гранде; съкровищницата с колониални градове като Ору Прету или Олинда; футуристичният оазис във вътрешността на страната- столицата Бразилия, Салвадор - историческата и колоритна перла на североизтока,мултикултурния Сао Пауло, и разбира се, Рио де Жанейро - зрелищен, модерен, незабравим - градът, за който няма да ви стигнат думите, когато се опитвате да опишете този великолепен мегаполис. Задължително е при екскурзия в Бразилия да посетите и водопадите Игуасу. Разположени между Бразилия и Аржентина водопадите, с величествеността си и великолепието си, винаги са привличали множество посетители.
Бразилците твърдят, че карнавалът в Рио е най-големият фестивал в света. И само който не е бил там, може да се съмнява в това изказване. Събитието се предава на живо по телевизията във всички области на Бразилия и в много страни по света. Но да си там е нещо съвсем различно от преживяването по телевизията. На екрана няма как да се слееш с тълпата, да се докоснеш до танцьорите, да маршируваш заедно с някое училище по самба.
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!


 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.