Екскурзии Австрия

Екскурзии Австрия

Разгледайте нашите целогодишни предложения за екскурзии в Австрия.
Когато сте на екскурзия в Австрия ще видите, че тя е страна на изумителни контрасти, от възвишените Алпи до зелените полета в Дунавската равнина. Тази европейска красота се характеризира колкото със своите исторически сгради, величествени музеи и галерии, така и с едни от най-добрите условия за ски в света и спиращи дъха планински пейзажи.
Климатът е умерен, като през зимата вали сняг почти из цялата страна в периода между декември и март, а на по-високите места и след това. Летата са приятни, като средната температура е около 21 градуса, като често има бури. Годишните валежи се разпределят равномерно.
Екскурзия в Австрия дава възможност да видите зашеметяващи планински гледки, да се насладите на красиви пасторални пейзажи, да разгледате едни от световноизвестните градове и да вървите по стъпките на историята. Австрия е дестинация, която има какво да предложи и също като на едно хубаво вино, човек трябва да й се наслади. Нещата, които задължително трябва да се пробват са кухнята, бирата и виното, да се отиде на опера или на симфоничен концерт, където да се насладите на класическата музика с която тази страна е добре позната.
Виена е едно от най-интересните и приятни места в Европа, където обиколките са безкрайни, романтични и пленителни. Едни от задължителните неща които трябва да се видят, по време на екскурзия във Виена, са двореца „Хофбург” и Виенската Опера. Много от другите градове също са потопени в историческата магия, особено Залзбург, където е и родната къща на Моцарт. Там се намират спиращи дъха барокови църкви, разположени на фона на заснежените върхове.

СКИ ПОЧИВКА В АВСТРИЯ - Бад Гащайн - Бад Хофгащайн - 10 нощувки

СКИ ПОЧИВКА В АВСТРИЯ - Бад Гащайн - Бад Хофгащайн - 10 нощувки

Цена: от 1018 лв
11 дни / 10 нощувки
дати: 24.02.2024, 02.03.2024, 09.03.2024
повече
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!


 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.