Ски в Италия

Ски в Италия
Булкомтур предлага на Вашето внимание чудесни ски ваканции за Вас, Вашето семейство и приятели, за да се забавлявате и да създадете незабрами спомени за цял живот.Един от многото акценти на ски в Италия са ефектните декори, на повечето от курортите в тази страна, групирани в спиращите дъха Доломити в посока север-изток, или Mont Blanc и Monte Rosa разположени на север-запад. Доломитите притежават най-голямата ски мрежа в света - тя обхваща 1 200 км от красиви добре поддържан и лесно достъпни склонове, които са свързани с около 450 лифта и ски автобуса.
Близостта на италианските курорти им придава космополитно усещане, като курортите Червиния, Курмайор (Courmayeur) и La Thuile споделят склоновете си със ски курорти в съседните страни.
Освен това хотелите, ски обучението и оборудването под наем в италианските ски курорти е по-евтино, отколкото в по-известните швейцарски или австрииски ски курорти. Курортите могат да се похвалят с добри условия на сняг, с безупречно подържани писти, подходящи както за начинаещи така и за напреднали скиори.
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!


 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.