Ски в Австрия


10 Октомври 2017 г.
Защо да карате ски в Австрия?
Чудесно време, завидни вертикални склонове и ненадминатите  зимни ски площадки, са само част от причините, поради които трябва да имате Австрия в предвид за следващата зимна ваканция.

1. Това е много по-достъпни, отколкото си мислите
Редица ключови елементи са определчщи стойността на зимна ви почивка:
Как да стигнем до там, настаняване, храна, ски карти, местни данъци и такси, а за много скиори, наем на екипировка и ски обучение. Но трябва да знаете, че едно пътуване до австрийски ски курорт може да бъде значително по-евтино от пътуване до ски курорт във Франция или Швейцария
2.Очарователните курорти с уютна провинциална атмосфера
Австрийските планински села отговарят на най-високите стандарти на живот. Повечето от четири-или петзвезден хотели и къщи за гости в Австрия имат свои собствени закрити плувни басейни, сауни и парни бани. Комфортно настаняване, с пухкави юргани и уютни стаи ви очакват. Задължително ще ви посрещнат с "Glühwein" или "Schnaps"
3. Австрийските ски-училища са силно аплодирана по целия свят
Освен ски курорти на Австрия, неговите световноизвестни ски-училища и талантливи инструктори, като легендарния Hannes Schneider се открояват от тълпата. Ски уроците са широко достъпни на английски, френски, руски или испански език. Има създадени писти за всички нива на спускане. Това означава, че начинаещи и екстремни скиори, тук ще намерят своето място в планината.
4. Условия за пухкав сняг
Австрийските Алпи са благословени със завидно дълъг сезон на зимата. Дори и през пролетта може да карате ски. В Австрия има така наречения „Снежен доклад“, който дава най-новите снежни условия в топ ски курортите в цяла Австрия, седем дни в седмицата, от средата на декември до края на април.
5. Удобна и безопасна пътека маркировка
Австрийските ски курорти обикновено са сгушена в долини или по високопланински плата. Широко обособените писти си проправят път през околните планински върхове, което дава на скиорите прекрасни гледки към долините. Съветваме ви да си вземете ски карта в най-близката лифт-станцията, така ще се чуствате свободни да се спускате по писти.
6. Изобилие на мероприятия за не-скиорите
За не-скиорите, има какво да се прави и да се види в Австрия. Шейни, снегоходки или крос-кънтри ски приключения през заснежените алпийски пътеки или пързаляне с кънки са на разположение в повечето курорти. Посетете местните забележителности, може да пазарувате в уникални австрийски бутици, или да се запишете на екскурзии до някои от най-красивите околните райони.
7.Температура и климат
През деня средната температура в Австрииските Алпи е ниска, дори и през януари и силни ветрове не траят дълго. Но за сметка на тази ниска температура, денят е ясен, без мъгли, но пък с много слънце.
8. Vertical Drop
Важното за един скиор е денивелацията и разликата във височината между най-високата точка, която може да се обслужва от лифт и базовата станция, която обикновено е някое село в Австрия. Също така и големите вертикални и дълги писти и не натоварените лифтове. Няколко цифри ще го кажат най-добре:
Инсбрук:
Надморска височина на курорта: 575 m
най-високата точка, обслужвана от лифт: 2255 m - Vertical Drop: 1680 m
Св. Антон:
Надморска височина на курорта: 1304 m
най-високата точка, обслужвана от лифт: 2811 m - Vertical Drop: 1507 m
Зьолден:
Надморска височина на курорта: 1376м
най-високата точка, обслужвана от лифт: 3250 метра - Vertical Drop: 1874 м
Австрия - крайната разлика
Австрийските ски курорти са изградени около селата, които са съществували още от Средновековието, когато архитектурата и традициите на региона са неразделна част от ежедневието на обществото и на своите посетители.Посрещане приятелски лица, вкусна кухня, чувство за история и лъжа традиция на всяка крачка.
Когато подхлъзване в ските си в Австрия, в който стъпка в друго място, време и култура.
Посетете родното място на съвременния ски спускане, където се заражда ски и се корени в внушаващ благоговение пейзаж алпийски и климата.

 

всички новини »

Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!


 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.