РЕЦЕПТА ЗА ПЪТЕШЕСТВИЕ


13 Октомври 2014 г.
РЕЦЕПТА ЗА ПЪТЕШЕСТВИЕ
 
 

Вкусното пътуване e не по-малко приятно, от вкусната храна. Правилно приготвеното самостоятелното пътуване може да донесе не по-малко удоволствие, отколкото гурме храната в някой изискан ресторанта. Но ние няма да се ровим в гастрономическите аспекти на думата "вкусна", по-скоро обратното. Ние ще ви помогнем вашите пътувания да са не само вкусни, защото ще сте в чужбина, а и защото ние силно се влияем от кухнята, на страната, за която приготвяме вашето пътешествие и приемаме различни предизвикателства, но погледнати под различен ъгъл, ъгъла на професионализма. Всеки ще се съгласи, че френски ресторант в София, и такъв в Париж – се различават значително по много неща ... обаче все пак, не става въпрос за това.
Вкусно – означава добре подготвено, състоящо се от най-добрите съставки, доведено до пълна готовност за консумация и сервирано на най-високо ниво. Така че, да пристъпим към рецептата или ако не употребяваме метафори, нека да разгледаме как да се организира вашето индивидуално пътуване.
1. Идеи за вашето пътуване. Тук всеки има свои собствени методи и техники. Някой въплъщават стари мечти, някой се ръководят от краткосрочни желания, а някой просто летят в търсене на новото и неизвестното, без ясен план и всичко организирано в хода на пътуването.
2. Разглеждане на информация за страната. Като за начало - да определите в какъв климат и часова зона отивате. Като допълнение - да си направите списък, с това какво си заслужава да посетите, да купите, да фотографирате, да опитате, какво не трябва да опитвате, къде в никакъв случай да не отидете, от какво да се пазите, и така нататък.
3. Визов режим. Това е важен и съществен елемент на всяко пътуване. Разбира се, с изключение на тези страни, в които ни посрещат с отворени обятия и пропускат без виза.
4. Определете си бюджет, за да опростите процеса на приготвяне.
5. Можете да добавите самолетни билети на брой пътници, след това добавяте хотел по ваш вкус и оставяте така приготвеното да достигне до пълна готовност за консумация.
Преди да сервирате "ястието" на летището, се уверете, че в куфарите са сложени всички необходими или най-необходими неща, че в апартамента ви са изключени всички електрически уреди, че сте подсигурили храна за домашните любимци, че вратата на замъка е заключена и вие сте отворени за преоткриване на нови вкусови нотки и приключенски оттенъци на предстоящото пътуване!
авторbulcomtour.com

всички новини »

Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!


 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.