Круизи оферти

Круизи оферти
Готови ли сте да си купите круиз ? Ето няколко съвета за намиране на най-добрите круизи за вас и Вашето семейство.

ЗАЩО КРУИЗ?

Круиз ваканциите имат по-висок процент на доволни клиенти, отколкото всеки друг вид организирана екскурзия или ваканционно пътуване. Има редица непреодолими причини защо ...

1. СТОЙНОСТ
Цената на билета за круиз включва настаняване, заведения за хранене, развлечения и др. Като цяло, тази цена е 20-40% под това, което бихте платили за екскурзия или ваканция със сравнимо качество.

2. ПРОСТОТА
Когато се върнете от почивката си с круиз не се нуждаете време за почивка. Другото което е, че опаковате и разопаковате багажа си само по веднъж. Лесно избирате сред приятни ресторанти и дейности, знаейки, че всички детайли са изпипани до последната нотка.

3. ДЕЙНОСТИ
Може да си ангажирате дните с разглеждане на забележителности, допълнителни екскурзии, спортни дейности, културни лекции, опознавателни маршрути водени от природолюбители и историци или просто да се отпуснете край басейна на фона на хубава музика и добро питие. Вечерта, а защо не и през ноща имате възможността да се насладите на танцови екстравагантности, музикални концерти и забавни игри с аниматори или да изберете една спокойна вечер гледайки звездите.

4. НОВИ ХОРИЗОНТИ
С над 1 800 пристанища и невероятен избор от дестинации, няма начин да не може да не си намерите перфектния круиз за вас. А круиза е идеален начин да се види Аляска, където корабът ви осигурява перфектното място за наблюдение, за да видите могъщи ледници и огромни китове. Ако предпочитате Стария свят, можете да изберете круиз до Европа и с посещение на много туристически градове на ден. Круиза е идеалният начин да откриете нови хоризонти ....

5. СЕМЕЙНО ЗАБАВЛЕНИЕ
Семействата обичат круизите. Младежките програми, добре обучените детегледачи и безопасността на кораба ще направят децата Ви истински щастливи. В същото време, възрастните могат да имат добре организирано свободно време.

6. КОМПЛИМЕНТИ ЗА ГОСТИТЕ
Независимо от вашия бюджет, всички круизни линии глезят своите гости с много високо ниво на обслужване. От безплатен рум сервиз 24/7 до безплатни SPA услуги. Круизите са чудесно място да се почуствате като кралска особа.

7. КУХНЯ
В зависимост от настроението ви, може да се храните в традиционна обстановка, бална зала, малко бистро или обикновен ресторант.

Круизи
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!


 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.