Екскурзии в чужбина

Екскурзии в чужбина
Тук ще намерите интересни оферти екскурзии в чужбина с автобус и самолет. Екскурзии до различни вълнуващи дестинации, както в Европа, така и по света. Екскурзиите, които предлага Bulcomtour са най-добрият вариант да обиколите света. Нашите екскурзии ще ви накарат да изпитате незабравими емоции и сравните различни култури, да видите най-атрактивните забележителности по света, и да натрупате най-ярките спомени през живота си. Екскурзиите ни ще ви отведат от древните руини в Италия и Гърция до впечатляващата архитектура във Франция и Испания. Когато се разхождаме по древните улици на Венеция, Амстердам, Прага, Виена и много други градове, всички наши сетива ще се събудят от тези вълнуващи пътешествия из красивите исторически заблежителности. Ние ще ви покажем света, както никой друг. С екскурзиите на Bulcomtour, вие не само ще видите света, а ще го изживеете.
Груповите екскурзии са чудесен начин да се срещнете със съмишленици и да създадете трайни приятелства. Екскурзиите ни винаги са с вълнуващи акценти, чудесни маршрути, удобни и централно разположен 3 - 5 звездни хотели, автентични културни мероприятия и разнообразна гама от вълнуващи емоции.
Много от нашите екскурзии включват:
• Отлични квалифицирани екскурзоводи придружавщи групата
• Нашите екскурзоводи имат страст към екскурзиите и предлагат безценен поглед върху обществото и културата на съответната държава.
• балансирана комбинация от забележителности и свободно време за разходки
• Удобно, чисто централно разположени хотели, вариращи 3 - 5 звезди зависимост от екскурзията
Вижте предложенията ни за екскурзии и почивки в Гърция, Испания, Италия. По време на екскурзията до Франция ще имате възможност да посетите и Белгия, Холандия и Германия. Екскурзията в Румъния ще ви срещне с призрачната сянка на граф Дракула, но и ще ви покаже непознатата страна на нашата северна съседка.
ЕКСКУРЗИЯ В ДУБАЙ - рай в Ориента 2024 - 7 дни

ЕКСКУРЗИЯ В ДУБАЙ - рай в Ориента 2024 - 7 дни

Цена: от 1535 лв
7 дни / 6 нощувки
дати: 24.02.2024, 25.02.2024, 02.03.2024
повече
СКИ ПОЧИВКА В АВСТРИЯ - Бад Гащайн - Бад Хофгащайн - 10 нощувки

СКИ ПОЧИВКА В АВСТРИЯ - Бад Гащайн - Бад Хофгащайн - 10 нощувки

Цена: от 1018 лв
11 дни / 10 нощувки
дати: 24.02.2024, 02.03.2024, 09.03.2024
повече
ЕКСКУРЗИЯ В ДУБАЙ - арабският оазис - 6 дни

ЕКСКУРЗИЯ В ДУБАЙ - арабският оазис - 6 дни

Цена: от 1373 лв
6 дни / 5 нощувки
дати: 25.02.2024, 03.03.2024, 10.03.2024
повече
ЕКСКУРЗИЯ ДО о. МАДЕЙРА - ФЕСТИВАЛЪТ НА ЦВЕТЯТА 2024

ЕКСКУРЗИЯ ДО о. МАДЕЙРА - ФЕСТИВАЛЪТ НА ЦВЕТЯТА 2024

Цена: от 3227 лв
6 дни / 5 нощувки
дати: 01.05.2024
повече
ЕКСКУРЗИЯ ДО ВИЕТНАМ И КАМБОДЖА

ЕКСКУРЗИЯ ДО ВИЕТНАМ И КАМБОДЖА

Цена: от 7850 лв
12 дни / 9 нощувки
дати:
повече
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!


 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.