Почивки Сицилия

Почивки Сицилия
Почивка на остров Сицилия е емоция изживяна на един дъх.
Сицилия, този триъгълен остров на дъното на ботуша на Италия е постоянно награждаван в категория „Любими острови по света“. И това е лесно да се разбере защо. Тъй като тази романтична част от Италия е толкова красива и изпълнена с история и пасторални пейзажи, че един път стъпили на острова не бихте искали да го напуснете.
Сицилия е малка, но е със забележителна природа. Средновековни селища, римски руини, безкрайни заливи и плажове правят интериора на острова изключително уютен. А редици от лозя, маслинови горички и лимонови дървета маршируват стриктно покрай бреговата линия и създават онзи цветен колорит и дъхав аромат, който може да видите и усетите само когато сте на почивка в Сицилия. Да не забравяме и вулкана Етна, който е най-високият активно действащ вулкан в Европа, гордо се извисява над градовете в основата му.
Таормина е лицето на остров Сицилия. Попаднете ли в тази приказка наречена Таормина, ще видите сгради в пясъчен цвят, които са скрити зад лози и цветя, падащи от балконите им. В нейния център се намира древния гръцки амфитеатър с изглед към вулкана Етна. Надолу по пътя са и известните Giardini Naxos и курортното градче Летояни. Малко по на изток е Чефалу, старо рибарско селище, а сега една от основните туристически забележителности на острова. Това място представлява лабиринт от малки и тесни улички, по които само местните жители се оправят, без да им е необходима карта. Чефалу е едно сицилианско бижу с колекция от древни гръцки руини, какъвто е храмът на Диана. Предпочитани хотели за почивка в Сицилия са Hotel Eden Village Resort and Spa, Hotel Nettuno, Hotel Exelsior, Acacia Resort, Hotel Costa Verde, Hotel Santa Lucia i Hotel Domina Coral Bay Sicilia.
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!
Считано от 17.03.20 (вторник) до 13.04.2020г (понеделник) нашият офис в София на ул.Цар Иван Асен II, N1 спира да обслужва клиенти на място и ще работим дистанционно. Комуникацията с нас ще се осъществява по мобилен телефон или e-mail (обявени в раздел контакти) в рамките на интервала между 10:00ч и 17:30ч. Ще ви съдействаме за всяко запитване, резервация или искане за информация.

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.