Екскурзии Прибалтика

Екскурзии Прибалтика
Балтийските екскурзии ще ви покажат най-интересните места в балтийските държави. Посетете Рига, Талин, Вилнюс, Хелзинки и другите градове в региона на Балтийско море като Стокхолм и Малмьо , докато пътувате около Прибалтика .
Балтийските екскурзии до историческия център на Рига ще ви покажат най-голямата колекция в Европа на сгради, строени в стил Арт Нуво.
Екскурзията до Вилнюс ще ви предложи барок , готика, възрожденска архитектура и уникални църкви с очарователни истории.
В очарователна Естония и Талин, където легендите нашепвани по ъглите на калдъръмените улици оживяват. Горната и долната част на града и лабиринтите между старите стени на замъка, предлагат изобилие от възможности да избягат от тълпите. Президентският дворец, Кметството, Операта са само част от забележителностите на града. Открийте най-впечатляващите забележителности на Варшава и Краков, Стокхолм - невероятината и незабравима „Венеция на Севера“ построен върху 14 острова.
Bulcomtour ви предлага най-добрата балтийска екскурзия отговаряща на вашите интереси. С тази екскурзия ще се насладите на колоритната история и основните атракции на тези красиви прибалтийски места и забележителности.

 
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ОТСТЪПКИ
ОТСТЪПКИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ

*За директни клиенти, пътували минимум три пъти с Булкомтур!

АВТОБУСНИ ЕКСКУРЗИИ – 4 %
АВТОБУСНО-САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 3 %
САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 2 %

 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.