Екскурзии Литва

Екскурзии Литва
Преди да изберете екскурзия до Литва, се опитайте да си отговорите, какво искате да видите и да направите в тази страна. Въпреки, че е сравнително малка страна, Литва има много какво да предложи на един посетител, от многото видове развлечения и забавления до широк списък от около 1000  забележителности. Ето защо, ние ви препоръчваме да опитате да видите повече от страната, а не само на неговите основни градове.
Когато сте на екскурзия в Литва, след като пристигнете ще почувствате заобикалящата ви зелена природа, навсякъде се ширят поляни и хълмове. Ще чуете как земята се оглася от песента на пойни птици. Пет национални паркове, ви очакват. Ще пътувате през запленяващи зелени гори, ще видите културни паметници: замъци, могили, църкви.
Непокорна, чудата и жизнена, Литва е най-добре пазената европейска тайна. Страна израствала последователно между "руския стълб" и нацисткото мнение. Но Литва смая света, когато тя изигра Давид и Голиат, противопоставяйки се на  могъщата сила на Съветския съюз и спечели независимостта си преди малко повече от десетилетие. Днес нацията, която изчезна от картите на Европа се завръща с пълна сила. Това е страна с пъстра история, с която може да се похвали на една империя, простираща се от Балтийско до Черно море. Столицата, Вилнюс е изключително малък град с удивителни контрасти - зловещи сенчести дворове, ексцентрична художествена общност, страхотни изкуства и красив бароков вид. Разхождайки се и опознавайки тази страна ще откриете и прочетете страници история и изкуство. Буквално ще вкусите Литва.
Разгледайте нашите предложения за екскурзии до Литва.
 
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ОТСТЪПКИ
ОТСТЪПКИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ

*За директни клиенти, пътували минимум три пъти с Булкомтур!

АВТОБУСНИ ЕКСКУРЗИИ – 4 %
АВТОБУСНО-САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 3 %
САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 2 %

 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.