Екскурзии Латвия

Екскурзии Латвия
Добре дошли в Латвия!
Когато сте на екскурзия в Латвия ще видите, че тук е контраст. Сградите, пейзажа, хората, обичаите и преживявания. Това е страна, която трябва да се види, да опитате изненадите, които изникват зад всеки ъгъл. Започнете деня си в малкото кафене и го завършете със спектакъл на някоя опера или балет. Вълнуващите преживявания са това, което прави Латвия толкова привлекателна туристическа дестинация.
За туристите, най-доброто нещо е, че Латвия е толкова компактна. Нейните 500 км от пясъчните плажове са лесно достъпни от историческите градове, където средновековни фондации поддържат бароковите и Арт Нуво сгради, които сса е преврърнали в места за провеждане на културни фестивали през лятото. Семейства щъркели щастливо гнездят навсякъде, в знак на одобрение на девствената природа, чистия въздух и вода която ги заобикаля.
Стилният столица Рига може да получи цялото внимание, тя има много причини да се задържи в светлината на прожекторите.
Рига, гордостта и радостта на Латвия! Прочети още.
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!
Считано от 17.03.20 (вторник) до 13.04.2020г (понеделник) нашият офис в София на ул.Цар Иван Асен II, N1 спира да обслужва клиенти на място и ще работим дистанционно. Комуникацията с нас ще се осъществява по мобилен телефон или e-mail (обявени в раздел контакти) в рамките на интервала между 10:00ч и 17:30ч. Ще ви съдействаме за всяко запитване, резервация или искане за информация.

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.