Екскурзии Естония

Екскурзии Естония
Какво е толкова специално на Естония?
Когато ревите да отидете на екскурзия в Естония ще разберете... Попитайте всеки, който е посетил Естония за това, което му харесва най-много и вие ще получите много и различни отговори.
Въпреки това някои специални аспекти на Естония я правят нещо повече от другите.
Това е, размерът има значение. Малкият размер на Естония прави пътуването от една точка до друга евтина и докато пътувате може да се наслаждавате на променящите се пейзажи обземайки ви много вълнение. Освен това, има много различни начини да пътувате. Можете да тръгнете по ледените пътища между сушата и островите през зимата, можете да се насладите на петия сезон в националния парк Соомаа през пролетта, чрез една пешеходна обиколка из гората и с лодка през краивите езера.
Естония притежава диви плажове с бял пясък, както и повече от 1500 острови предимно недокоснати от човешко население, където можете да отидете на походи в природата и да видите множество различни видове птици. Естония е на второ място в Европа по брой прелетни птици след Испания. Естония е петата най-богата страна в Европа на гораи, където може да се срещнат животни включително мечки, вълци и рисове.  
Историята наистина има значение. Средновековния Стар град на Талин , принадлежащ към световното културно наследство на UNESCO. Той е уникален в света от гледна точка на неговата цялост. Докато се наслаждавате на красивата архитектура, можете да участвате в съвременния градски живот, посещавайки добри ресторанти. Както и да се запознаете с историята, която е смесена с легенди за призраци, които все още бродят в сградите на Стария град. Имения, замъци и крепости в цяла Естония са места за игра на децата и за възрастните. Между другото, знаете ли, че Карл Херман Хесе, дядото на автора на Степния вълк и Играта на стъклени перли, е роден и живял в Естония?
Културата е най-вълнуващото в Естония. Можете да намерите себе си, наслаждавайки се на концерт, където световно известния диригент Нееме Яарви води музикалното изпълнение на световно известния композитор Арво Пярт. И този концерт не се провежда в задушна концертна зала, а в средата на живописното езеро Лейго през романтична лятна вечер. В допълнение, Естония е европейски фолклорен център. Почти един на всеки десет естонските жители участва, като зрител или певец, в песения фестивал Виру фолк, който принадлежи към ЮНЕСКО за културно наследство.
Релаксация е преживяване. За да узнаете какво е удоволствието да скочите от горещата сауна директно в хладкото езеро или снежната преспа, за да разберете как мирише дима на истинска естонска сауна и колко приятно е да се обсъдят световните въпроси с  приятел в сауната, то вие трябва да посетите Естония и някой от многото спа центрове и да изживеете всичко това.


 
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ОТСТЪПКИ
ОТСТЪПКИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ

*За директни клиенти, пътували минимум три пъти с Булкомтур!

АВТОБУСНИ ЕКСКУРЗИИ – 4 %
АВТОБУСНО-САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 3 %
САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 2 %

 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.