Екскурзии Белгия

Екскурзии Белгия
Най-вече известна с ключовата си роля в администрацията на Европейския съюз, Белгия ще ви изненада с богатото си културно наследство. Страната е известна с историческите си градове, красива архитектура, дългогодишни традиции в изкуството, модата и кулинарията. Освен Брюксел, най-популярната дестинация за екскурзия в Белгия е Брюж. Голяма част от прекрасната архитектура, създадена през 14-ти век, е останала непокътната и до ден днешен, а старият център на града е в списъка на световното наследство на ЮНЕСКО.
Белгийската провинция предлага всичко, от пясъчните плажове по крайбрежието до зелените хълмове и хребети на Ардените. Ако обичате разходките, колоезденето и къмпингите, Ардените със своите скалисти хълмове, гъсти гори, пещери и скали ще ви осигурят всичко необходимо за вашата перфектна почивка в Белгия.
ЕКСКУРЗИЯ ДО БРЮКСЕЛ – цветя и Белгийски шоколад – със самолет

ЕКСКУРЗИЯ ДО БРЮКСЕЛ – цветя и Белгийски шоколад – със самолет

Цена: от 859 лв
4 дни / 3 нощувки
дати: 08.05.2020, 05.06.2020, 10.07.2020
повече
ЕКСКУРЗИЯ ДО ЗАПАДНА ЕВРОПА – Бенелюкс и Париж – 6 нощувки

ЕКСКУРЗИЯ ДО ЗАПАДНА ЕВРОПА – Бенелюкс и Париж – 6 нощувки

Цена: от 1499 лв
7 дни / 6 нощувки
дати: 08.07.2020, 07.10.2020
повече
ЕКСКУРЗИЯ ДО БЕЛГИЯ – Брюксел – със самолет

ЕКСКУРЗИЯ ДО БЕЛГИЯ – Брюксел – със самолет

Цена: от 945 лв
4 дни / 3 нощувки
дати: 14.08.2020
повече
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!
Считано от 17.03.20 (вторник) до 13.04.2020г (понеделник) нашият офис в София на ул.Цар Иван Асен II, N1 спира да обслужва клиенти на място и ще работим дистанционно. Комуникацията с нас ще се осъществява по мобилен телефон или e-mail (обявени в раздел контакти) в рамките на интервала между 10:00ч и 17:30ч. Ще ви съдействаме за всяко запитване, резервация или искане за информация.

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.