НОВА ГОДИНА В БРЗЕЧЕ КОПАОНИК - хотел JUNIOR 3*

СОФИЯ – НИШ - БРЗЕЧЕ - КОПАОНИК - СОФИЯ
4 дни / 3 нощувки
Цена от: 555.00 лв
ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ
30.12.2021 от 555 лв резервирайСръбският ски курорт Копаоник е подходящ както за начинаещи, така и за опитни  скиори и сноубордисти: повече от 55 km добре оборудвани писти, които обаче не са претоварени. В центъра на Копаоник ще откриете всичко необходимо за пълноценен и комфортен отдих: магазини, ресторанти, кафенета, клубове... Хотелите предлагат настаняване на разумни цени. Тук има специални писти за сноубордисти, ски спускане, гигантски слалом и дори супер гигантски слалом. Пистите са обслужвани от 24 лифта, включително 4 детски лифта. Дължината на най-дългата писта е 3,5 km, като има и писта за нощно каране. Всичко това поставя Копаоник в Топ-10 на източно европейските ски курорти според класацията на British Telegraph. Копаоник, известен и като Сребърната планина, е най-големия  планински масив в Сърбия, разположен на 230 km от Белград и на 290 km от София. Част от този масив е природен резерват и Национален парк, като в същото време е най-големия ски курорт в страната. Климата е субалпийски и подходящ за зимни спортове от ноември до май. Най-високата му точка е Панчичев връх (2017 m), кръстен на Йосиф Панчич – лекар, ботаник и първи Президент на Сръбската Академия на науките и погребан е в мавзолей на самия връх.
 
*ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЪТУВАНЕ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ.
 
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОТПЪТУВАНЕ И ВРЪЩАНЕ ОТ/ДО:
района на Благоевград, Дупница, Радомир, Перник
Автогара София и ЖП гара София
 
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДВУПОСОЧЕН ОРГАНИЗИРАН ТРАНСФЕР ДО И ОТ СОФИЯ СРЕЩУ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ:
от маршрут: Бургас - 55 лева; Сливен – 45 лева; Стара Загора – 35 лева; Пловдив – 30 лева, Пазарджик - 25 лева.
от маршрут: Варна - 55 лева; Велико Търново - 35 лева; Плевен - 25 лева.
Необходима е предварителна заявка, потвърждава се при желаещи 15 души по маршрут.
 
1 ден: СОФИЯ – НИШ -  БРЗЕЧЕ

Отпътуване от София в 08.00 часа от паркинга на стадион “В.Левски”. Пътуване по маршрут: София-ГКПП Калотина-Пирот-Ниш. Пешеходна обиколка в центъра на град Ниш: площадът на Освобождението, в центъра на който е Паметникът на освободителите на града, издигнат през 1936 г., сградата на Кметството, построена за седалище на Народната банка, Националният театър, Крепостта от 18 век, на мястото на която се е намирало първото римско укрепление под името Найсус, дворецът “Бановина”, построен през 1886 г. като административна сграда и полицейски участък, а днес е седалище на Нишкия университет. Кратко свободно време.
Пристигане след обяд в Брзече, раположен в подножието на Копаоник.
Настаняване в хотела. Почивка и свободно време. Вечеря. Нощувка. 

2 ден: КОПАОНИК

Закуска. Свободно време за зимни спортове, ползване услугите на хотела, разходки и подготовка за празничната вечер. ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ в ресторанта на хотела. Нощувка. 

3 ден: КОПАОНИК

Закуска. Свободно време за зимни спортове, ползване услугите на хотела, разходки сред природата, почивка. Вечеря. Нощувка.
 
4 ден: КОПАОНИК – СОФИЯ

Закуска. Освобождаване на хотелските стаи. Отпътуване за България. Пристигане в София след обяд.
ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ЛЕВА:
 
Тип стая
човек в двойна стая
трети възрастен в стая
Дете от 0 до 6,99г. в стая с 2 възрастни без да ползва собствено легло
Дете от 7 до 10.99г. в стая с 2 възрастни настанено на допълнително легло
Двойна стая
Economic
15m2
555 лева
---------------
100 лева
-------------
Двойна стая
Standard
21m2
650 лева
315 лева
100 лева
255 лева
 
 
*ПРИ ЖЕЛАНИЕ ЗА ПЪТУВАНЕ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ: -310 ЛЕВА НА ЧОВЕК ОТ ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ В ТАБЛИЦАТА. В този случай, отпада включената в пакета мед.застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховатe самостоятелно задължително. Също така няматe запазени места в автобуса, можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки.
*При пътуване със собствен транспорт има опция и за допълнителни нощувки по желание.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 

*3 нощувки, 3 закуски на блок маса в хотел Junior 3*
*3 стандартни вечери на блок маса
*1 празнична новогодишна вечеря с жива музика, богато меню и включена неограничена консумация на напитки местно производство.
*водач от фирмата организатор
*екскурзоводско обслужване
*медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро
 
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:


*разходи от личен характер
*входни такси на туристическите обекти по програмата
*ползване на СПА центъра на хотела е срещу заплащане
*ски училище, ски карта за ски писта Junior (400м дължина, синя), ски инструктор, ски оборудване
*PCR тест или антигенен тест (в случай, че са необходими към момента на пътуването)
*доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 9 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани.
*доплащане за трансфер в двете посоки: Бургас - 55 лева; Сливен - 45 лева; Стара Загора - 35 лева; Пловдив - 30 лева, Пазарджик - 25 лева, Варна - 55 лева; Велико Търново - 35 лева; Плевен - 25 лева.
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕТО:

▪валидна лична карта или задграничен паспорт.
▪за дете под 18 години, пътуващо без единият или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на гранична полиция в оригинал и копие.
▪за дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е необходимо представяне на акт за раждане пред гранична полиция.
 
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

▪депозит в размер на 50 лева на човек при записване
▪доплащане 30 дни преди датата на отпътуване.
 
ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:

▪до 21 календарни дни преди датата на отпътуване – не се удържа такса
▪от 20 до 15 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на внесения депозит
▪от 14 до 8 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет
▪от 7 календарни дни преди датата на отпътуване до деня на отпътуване – таксата е в размер на 100% от общата на туристическия пакет.
 
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


▪Минималния брой участници необходим за провеждане на екскурзията - 30 души
▪Срок за уведомление при недостигане на необходим минимален брой участници:
*20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
*7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;
*48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-малка от 2 дни
При отлагане на екскурзията поради недостигане на необходим минимален брой участници, Туроператорът възстановява на пътуващия изцяло всички плащания направени за туристическия пакет.
▪Застраховката включена в туристическия пакет покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране.Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица.
▪За покриване на разходите при прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия, Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" при избран застраховател. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при непровеждане на екскурзията.
▪Екскурзията е подходяща за лица с ограничена подвижност.
▪Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания.
▪Срок за записване: до запълване на свободните места.
▪Местата в автобуса се определят според реда на записване (дата на записване).
▪За програми в които не са упоменати предварително имената на хотелите в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
▪Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна в стойността на входните такси и билети за посещението им.
▪Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на екскурзионната програма.
▪Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег.No на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон.

    Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
    ВАЖНО !!!!

     

    Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.