НОВА ГОДИНА 2022 В ИВАНИЦА - хотел PARK 3*

СОФИЯ - ИВАНИЦА - манастир Студеница - СОФИЯ
4 дни / 3 нощувки
Цена от: 495.00 лв
ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ
30.12.2021 от 495 лв резервирай*ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЪТУВАНЕ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ.
 
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОТПЪТУВАНЕ И ВРЪЩАНЕ ОТ/ДО:
района на Благоевград, Дупница, Радомир, Перник
Автогара София и ЖП гара София
 
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДВУПОСОЧЕН ОРГАНИЗИРАН ТРАНСФЕР ДО И ОТ СОФИЯ СРЕЩУ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ:
от маршрут: Бургас - 55 лева; Сливен – 45 лева; Стара Загора – 35 лева; Пловдив – 30 лева, Пазарджик - 25 лева.
от маршрут: Варна - 55 лева; Велико Търново - 35 лева; Плевен - 25 лева.
Необходима е предварителна заявка, потвърждава се при желаещи 15 души по маршрут.

 
Иваница е красив град, разположен в югозападна Сърбия, на брега на река Моравица. Иваница е живописна долина, заобиколена от красивите планини Голия, Явор, Мучан, Чемерно и Радочело, тя е оазис с непокътната природа, чист въздух и дом на гостоприемни и мили хора. Поради географското си положение и природните си характеристики Иваница е обявена за въздушна баня, място с изключителен въздух, много подходящо за лечение на различни белодробни заболявания и анемия.

1 ден: СОФИЯ – ИВАНИЦА

Отпътуване от София от паркинга пред стадион “Васил Левски” в 07.30ч. Пристигане в Иваница следобяд.
Настаняване в хотела. Свободно време за почивка, разходка или за ползване на СПА центъра в хотела.
Вечеря. Нощувка.
 
2 ден: ИВАНИЦА


Закуска. Свободен ден за разходка, пазар или за ползване на СПА центъра в хотела.
ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ с включена неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки и с жива музика.
Нощувка.
 
3 ден: ИВАНИЦА  - *манастир Студеница


Закуска. Свободен ден или по желание включване в допълнителна екскурзия до манастир Студеница.
Манастир Студеница е един от най-значимите манастирски комплекс от средновековна Сърбия, бил е духовното и културно сърце на държавата Рашка. Построен е през 12-ти век от великия княз Стефан Неманя и носи името си от реката, до която е построен. На пръв поглед манастирският комплекс създава впечатление за мощен, укрепен средновековен град. Масивните стени с кули, които ограждат комплекса, все още служат за същата цел като в средновековието - за защита на църквата, трапезарията и къщата за гости. Най-важната особеност на манастирския комплекс е църквата на Божията майка, с нейната бяла мраморна фасада и романски архитектурни образци. Порталите, прозорците и олтарната част на църквата са пищно украсени с флорални символи и преплитания, докато архитектурната украса в източната част на фасадата изобразява легенди за митични същества - дракони и гущери с опашки, подобни на змия. В църквата се съхраняват мощите на основателят на манастира, великият княз Стефан Неманя.
Връщане в хотела.
Празнична вечеря РЕПРИЗА с жива музика /без включени напитки/. Нощувка.
 
4 ден: ИВАНИЦА – СОФИЯ

Закуска. Освобождаване на хотела и отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.


 
ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ 15.11.2021г.
 
ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ ТРЕТИ ВЪЗРАСТЕН НА ДОПЪЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО ЕДИНИЧНА СТАЯ ДЕТЕ ДО 12 Г. В СТАЯ С 2МА ВЪЗРАСТНИ НА ДОПЪЛНИТЕЛНО ЛЕГЛО
495 лева 385 лева 740 лева 295 лева
 
*ПРИ ЖЕЛАНИЕ ЗА ПЪТУВАНЕ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ: - 40 ЛЕВА НА ЧОВЕК ОТ ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ В ТАБЛИЦАТА. В този случай, отпада включената в пакета мед.застраховка за пътуване в чужбина и следва да се застраховатe самостоятелно задължително. Също така няматe запазени места в автобуса, можете да се включите в туристическата програма и екскурзиите на място само при наличие на свободни седалки.
 
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 

• 3 нощувки, 3 закуски и 1 вечеря в хотел PARK 3*, Иваница
• ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ ( на сервиране) с включена неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки и с жива музика
• празнична вечеря РЕПРИЗА с жива музика /без включени напитки/
• транспорт с автобус 3*
• представител от фирмата организатор
• медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро
• безплатно ползване на СПА зоната на хотела /не включва процедури и масажи/

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: 

*разходи от личен характер
*входни такси на туристическите обекти по програмата
*PCR тест или антигенен тест (в случай, че са необходими към момента на пътуването)
*екскурзия до Манастир Студеница – 10 евро /при група от 20 души желаещи/
*доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 9 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани
*трансферите от: Бургас - 55 лева; Сливен – 45 лева; Стара Загора – 35 лева; Пловдив – 30 лева, Пазарджик - 25 лева, Варна - 55 лева; Велико Търново - 35 лева; Плевен - 25 лева.
 
МЕНЮ ЗА НОВОГОДИШНАТА ВЕЧЕРЯ: Очаквайте скоро.
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕТО:

▪валидна лична карта или задграничен паспорт.
▪за дете под 18 години, пътуващо без единият или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на гранична полиция в оригинал и копие.
▪за дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е необходимо представяне на акт за раждане пред гранична полиция.
 
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

▪депозит в размер на 50 лева на човек при записване
▪доплащане 30 дни преди датата на отпътуване.
 
ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:

▪до 21 календарни дни преди датата на отпътуване – не се удържа такса
▪от 20 до 15 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на внесения депозит
▪от 14 до 8 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет
▪от 7 календарни дни преди датата на отпътуване до деня на отпътуване – таксата е в размер на 100% от общата на туристическия пакет.
 
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: 

▪Минималния брой участници необходим за провеждане на екскурзията - 30 души
▪Срок за уведомление при недостигане на необходим минимален брой участници:
*20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
*7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;
*48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-малка от 2 дни
При отлагане на екскурзията поради недостигане на необходим минимален брой участници, Туроператорът възстановява на пътуващия изцяло всички плащания направени за туристическия пакет.
▪Застраховката включена в туристическия пакет покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране.Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица.
▪За покриване на разходите при прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия, Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" при избран застраховател. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при непровеждане на екскурзията.
▪Екскурзията е подходяща за лица с ограничена подвижност.
▪Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания.
▪Срок за записване: до запълване на свободните места.
▪Местата в автобуса се определят според реда на записване (дата на записване).
▪За програми в които не са упоменати предварително имената на хотелите в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
▪Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна в стойността на входните такси и билети за посещението им.
▪Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на екскурзионната програма.
▪Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег.No на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон.
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕЛА:

Хотел Парк се намира в центъра на Иваница, на брега на река Моравица, в непосредствена близост до хидроелектроцентралата на Тесла и красив водопад. Заобиколен е от красив парк, в който освен градската алея има и детски парк, както и футболни и баскетболни игрища.
С екстериора си хотелът се вписва идеално в естествената среда, в която се намира. Интериорът на хотел Парк е проектиран според най -високите световни стандарти и оставя изключително приятно впечатление на посетителите.
Капацитетът за настаняване на хотела се състои от 62 стаи, 3 стандартни апартамента и един луксозен апартамент. Всички стаи са оборудвани с отделна баня, големи LCD телевизори, сателитна телевизия и кабелен интернет.
В СПА центъра се предлагат широка гама от релаксиращи програми и масажи. На ваше разположение са сауна, гореща вана и вътрешен басейн.

    Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
    ВАЖНО !!!!

     

    Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.