НОВА ГОДИНА 2022 В СОКОБАНЯ - ХОТЕЛ SUNCE 4*

СОФИЯ - СОКОБАНЯ - СОФИЯ
4 дни / 3 нощувки
Цена от: 560.00 лв
ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ
30.12.2021 от 560 лв резервирайТова което отличава Сокобаня от другите туристически дестинации на Сърбия, е великолепната и неповторима природа - многобройни планини, гъсти гори, реки, езера, пещери, въздух богат на кислород и отрицателни йони, и с право носи названието „Зелено сърце на Сърбия“.
Сокобаня е едно от най - красивите места в Сърбия. Неговата природа, спокойствие, лечебни води, въздух и билки са само част от причините, поради които трябва да бъде посетен. Освен това в Сокобаня можете да намерите много интересни места и да се насладите на многото прелести, които притежава.
Център на Сокобаня - трафикът не е разрешен в центъра на спа центъра, така че е идеално място за дълги разходки и разглеждане на красотите на Сокобаня. Градската  алея на Сокобаня е красиво подредена и изработена от мрамор. В близост има редица кафенета, пицарии и сладкарници.
Турска баня Амам - Едно от местата и забележителностите, които наистина са неизбежни, когато става въпрос за Сокобаня, е посещението на древните турски бани. Тази баня използва лечебна и топла вода и е построена върху основите на древноримска баня. Сградата на хамама е много автентична и се откроява от околностите. Една от специалните атракции е банята на Княз Милош, която се е запазила от древни времена, когато е дошъл да се лекува с лечебните води на Сокобаня.
Зона за пикник Lepterija - Това, което прави тази зона за пикник специална, е популярният природен феномен, Богородица. Ако го погледнете отдалеч, можете ясно да видите чертите на Божията майка, която държи сина си на ръце. Това явление привлича много внимание на туристите от години. Това всъщност е вдлъбнатина в скалата, която има ясни форми на майка с дете. Много легенди и истории произхождат от Сокобаня и са свързани с тази странна скала. Мнозина вярват, че на Велики петък лечебна, светена вода се появява на скалата, която тече директно от камъка.
Сокоград - По -голямата част от туристите не пропускат да посетят Сокоград, който се намира в каньона на река Моравица и е само на 2 км от центъра на града. Сокоград е остатък от средновековна крепост. Смята се, че датира от древни времена и се състои от Горни и Долни градове. Голяма част от Сокоград се намира в руини и на много недостъпен хълм, но със сигурност е единственото място, което си заслужава да бъде посетено. В околностите на Сокоград можете да намерите много места, които са идеални за почивка и барбекю сред природата.

 
1 ДЕН: СОФИЯ – СОКОБАНЯ

Пристигане в Сокобаня. Настаняване в хотела след 14.00ч. Вечеря. Нощувка. 
Хотел SUNCE е хотел от висока категория (4*), разположен на 400 м от центъра на града, срещу парк Banjica, на десния бряг на река Моравица. Хотелът някога е бил символ на Сокобаня, а сега е напълно реконструиран, но е запазил специфичната архитектура, по която е бил разпознаваем. Разполага с 2 закрити басейна, 1 открит басейн, уелнес и спа център, 3 конферентни зали със 120, 80 и 30 места.
Уелнес и спа центърът обхваща 1300 м2 и предлага на гостите си голям избор от различни съоръжения: два вътрешни басейна с хидромасаж, солена стая, три вида сауни (финландска, био, мека), парна баня, калдариум, джакузи за 6 души, тропически душ, студена стая, стая за релакс с тепидариуми, тунел за изненади, стаи за масаж, фитнес зала.

2 ДЕН: СОКОБАНЯ

Закуска.
ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА Вечеря*. Нощувка. 

3 ДЕН: СОКОБАНЯ

Закуска.
Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН: СОКОБАНЯ – СОФИЯ

Закуска. Освобождаване на хотелските стаи до 11.00ч. Отпътуване за България.
ПАКЕТНИ ЦЕНИ НА ЧОВЕК В ЛЕВА:
 
ТИП НАСТАНЯВАНЕ
човек в двойна стая
Доплащане за трети/четвърти възрастен в стая
Доплащане за дете 5 - 10г. в стая с 2-ма възрастни
Доплащане за дете 10 - 15г. в стая с 2-ма възрастни
СТАНДАРТНА ДВОЙНА СТАЯ
560 лева
---------------
------------------
----------------
ДВОЙНА СТАЯ СУПЕРИОР
615 лева
440 лева
160 лева
200 лева
ДВОЙНА СТАЯ КОМФОРТ
585 лева
440 лева
160 лева
200 лева
ФАМИЛНА СТАЯ СУПЕРИОР
738 лева
440 лева
160 лева
200 лева
SPA STUDIO СТАЯ
738 лева
440 лева
160 лева
200 лева
CLASSIC SUITE
890 лева
440 лева
160 лева
200 лева

*Не се предлага настаняване в единична стая!
 
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 

• 3 нощувки, 3 закуски и 3 вечери в хотел SUNCE 4*
представител от фирмата на място в хотела
• медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро
• безплатно ползване на СПА зоната на хотела /не включва процедури и масажи/

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: 

*организиран транспорт с автобус: 50 лева при група минимум 25 души
*доплащане към медицинската застраховка за хора от 65 до 70г. - 3 лева; от 71 до 75г. – 5 лева; от 76 до 85г. – 9 лева. Туристи над 85г. не могат да бъдат застраховани
*Празнична новогодишна вечеря с жива музика и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки -  доплащане 100 лева. (Ще бъде организирана в случай, че епидемиологичната обстановка позволява)
 
МЕНЮ ЗА НОВОГОДИШНАТА ВЕЧЕРЯ: Очаквайте скоро
 
НЕОБХОДИИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕТО:

▪валидна лична карта или задграничен паспорт.
▪за дете под 18 години, пътуващо без единият или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на гранична полиция в оригинал и копие.
▪за дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е необходимо представяне на акт за раждане пред гранична полиция.
 
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

▪депозит в размер на 50 лева на човек при записване
▪доплащане 30 дни преди датата на отпътуване.
 
ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:

▪до 21 календарни дни преди датата на отпътуване – не се удържа такса
▪от 20 до 15 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на внесения депозит
▪от 14 до 8 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет
▪от 7 календарни дни преди датата на отпътуване до деня на отпътуване – таксата е в размер на 100% от общата на туристическия пакет.
 
ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: 

▪Минималния брой участници необходим за провеждане на екскурзията - 30 души
▪Срок за уведомление при недостигане на необходим минимален брой участници:
*20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
*7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;
*48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност, по-малка от 2 дни
При отлагане на екскурзията поради недостигане на необходим минимален брой участници, Туроператорът възстановява на пътуващия изцяло всички плащания направени за туристическия пакет.
▪Застраховката включена в туристическия пакет покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране.Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица.
▪За покриване на разходите при прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия, Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" при избран застраховател. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при непровеждане на екскурзията.
▪Екскурзията е подходяща за лица с ограничена подвижност.
▪Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания.
▪Срок за записване: до запълване на свободните места.
▪Туроператорът е сключил застраховка „Отговорност на туроператора” в ЗАД Лев Инс. Застрахователна полица № 00088466/13062110000469/22.04.2021г. със срок на валидност 11.05.2021г. до 10.05.2022г.

    Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
    ВАЖНО !!!!

     

    Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.