ЕКСКУРЗИЯ ЗА БЕЛИТЕ НОЩИ В САНКТ ПЕТЕРБУРГ И МОСКВА - с директен полет от София до Петербург

София – Санкт Петербург - Москва – София
8 дни / 7 нощувки
Цена от: 2595.00 лв
ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ
30.06.2021 от 2595 лв резервирайПРОГРАМА С ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ СОФИЯ - ПЕТЕРБУРГ И МОСКВА СОФИЯ

1 ден: София - Петербург
Величието на Петербург
 
Среща на летище София, терминал 2 в 13:00 за директен полет в 14:55 часа до Петербург. Кацаме на летището в Петербург в 18:25 ч. Посрещане и трансфер до хотел в Санкт Петербург. Свободно време. Нощувка.
 
2 ден: Ермитаж
Шедьоври колекционирани от Екатерина Велика
 
Закуска. В 9:00 ч. имаме среща на рецепцията на хотела с водача. Очаква ни обзорна обиколка на Санкт Петербург с автобус с разглеждане на ансамблите на Дворцовия и Исакиевския площади, Марсово поле, Петропавловската крепост; Дома на Петър I; крайбрежието и островите по делтата на река Нева, Невский проспект, панорама на Василиевския остров, събора Смолни, Николски събор, мостовете над каналите Грибоедов и Крюков, Подворието на Оптина пустынь. След това ще имаме посещение на Ермитажа. Той се разгръща на колосално пространство, излагайки своята фасада в коринтски стил в продължение на два километра. Възниква през 1764 г. като частна колекция на Екатерина II (1729-1796). Открит е за посещения през 1852. В Ермитажа се намират богати колекции от паметници на древногръцката, античната и средновековната култура, изкуството на Западна и Източна Европа, археологически и художествени паметници на Азия, на руската култура на 6-19 век. Днес музеят се помещава в няколко исторически здания, представляващи уникални архитектурни паметници на културата – Зимния дворец, Малкия Ермитаж, Големия Ермитаж, Новия Ермитаж, Ермитажния театър, Меншиковския дворец и сградата на Главния щаб, заемащи обща площ от 127 478 кв.м. Централно място в музейния комплекс заема Зимният дворец – официална резиденция на руските императори до 1917г. Историята на Ермитажа започва през далечната 1764г., когато към Зимния дворец, строен в годините 1754-1762, е изградена пристройка, която да служи като място за уединение на императрицата, нареченo Малкия Ермитаж (в превод от френски език – „уединено място"). Именно там Екатерина II помества първата си колекция от 225 картини, придобита в резултат на погасяване на дълг към руската хазна. Длъжникът е берлинският търговец Йохан Гоцковски, събирал тази колекция за пруския крал Фридрих II в продължение на дълги години. Сред картините са предимно шедьоври на майстори от холандско-фламандската школа от 17ти век – Рембранд, Рубенс и Ван Дайк, като безспорно за най-ценни произведения са считани „Портрет на млад мъж с ръкавица" на Франс Халс и „Безделниците" на Ян Стийн. Първоначално картините в Малкия Ермитаж са достояние единствено на императрицата и тесен кръг от приближени на императорския двор. Посещение на ансамбъла Дворцов площад. След като разгледаме този великолепен дворец, ще се върнем в хотела. Свободно време.
*По желание нощна разходка с корабче по р.Нева с наблюдаване на вдигането на Мостовете в Петербург - продължителност 1час. Нощувка. Разгледай ТУК
 
3 ден: Екскурзия Петерхоф
По стария Петерхофски път
 
Закуска. В 09:00 ч. имаме среща на рецепцията на хотела с водача. Предстои ни екскурзия в “По стария Петерхофски път”. Петродворец - наречен още Петерхоф Палас, той е разположен на 30 км от Санкт Петербург върху естествена тераса с изглед към Балтийско море. Представлява огромен комплекс от дворцови постройки и невероятно красиви градини. Идеята за построяването му е на Петър Първи, който е бил запленен от красотата на Версайския дворец и е искал на всяка цена да построи свой дворец, който да съперничи по блясък и разкош на френския си първообраз. Владетелят го е използвал като лятна резиденция. Дворецът е едно доказателство за разточителството, в което са живеели царските особи в Санкт Петербург. „Петерхоф“ в превод от немски означава „Дворът на Петър“. Петерхоф е основан в самото начало на XVIII век от император Петър I и се превръща в една от най-луксозните летни кралски резиденции и символ на завладяването на Русия с достъп до Балтийско море. Първото нещо, което прави впечатление в Петерхоф, е Monplaisir - малъкия крайбрежен дворец на Петър, разположен източно от пристанището в любимия на краля холандския стил. Това е единствената сграда, запазена в първоначалния си вид от началото на XVIII век. По времето на Петър също са издигнати двореца Марли и Горните палати. Но тези палати  по времето на Елизабета са били преустроени от архитект Франческо Бартоломео Растрели в Голямият Петерхофски Дворец. Наблизо до Монплезир са легендарните дъбове, които според легендата самият император е засадил. Посещение на един от Малките дворци или музеите на Петерхоф. Посещение на ансамбъла фонтани в долния парк. Връщаме се в хотела. Свободно време. Нощувка.
*По желание Фолклорна програма "Почувствай Се Руснак", която се провежда в Двореца Николаевски. В  антракта на Шоуто ще се почерпим с коктейл. Връщане в хотела. Нощувка.
Вижте част от шоуто, което Ви очаква ТУК
 
4 ден: Екскурзия Царско село (гр. Пушкин)
Тайните на кехлибарената стая
 
Закуска. В 09:00 ч. имаме среща на рецепцията на хотела с водача. Предстои ни екскурзия до Царско село (гр. Пушкин) или лятната, парадна императорска резиденция, която се намира край Санкт Петербург. За цялата си история Царско Село е бил център на великата империя, където се решавали политическите съдбини на Русия и Европа. Той е уникален паметник на архитектурата, за украсяването на който били привлечени най-добрите художници от цял свят. Царско Село още е и литературната Мека за писателите, поетите и мислителите. Мястото е преживяло години на разрушения и възстановяване. То възхищава всеки, който е го е посетил. Строителството на двореца е започнало през 1717 година по поръчка на Петър Велики като подарък за своята втора съпруга Екатерина I, който носи и нейното име. В първоначалния си вид е представлявал скромна двуетажна постройка. Своето неповторимо величие Екатерининския дворец дължи на императрица Елизабет, която е дъщеря на Екатерина I и Петър Велики. Императрицата е била запленена от неповторимата атмосфера на Царско село и решава, че именно там ще е нейната главна лятна резиденция. Ще имаме възможност да видим точно копие на Кехлибарената стая, открита от Владимир Путин през 2003 г. Събитието беше акцент в празненствата по случай 300 години от основаването на града. Екип от най-добрите реставратори започва работата си през 1979 г., използвайки автентични снимки и рисунки на помещението. Те пресъздават до сантиметър цялостния дизайн на стаята, а за завършването на проекта помага германската енергийна компания „Рургаз", която дарява 4 милиона долара. По-малко копие на Кехлибарената стая има и на друго място - в Клайнмахнов, близо до Берлин. Връщаме се в хотела. Свободно време. Нощувка.
 
*По желание вечеря в ресторант с типично руска кухня и фолклорна програма с трансфер до ресторанта.
 
*По желание посещение на балет в Мариински театър, Михайловский театр или Александринский театр (килини върху името на театъра, за да разгледаш).
 
5 ден: Екскурзия „Храмовете на Северните столици” – Москва
Мигове на духовност и пейзажи видени от скоростен влак
 
Закуска. В 09:00 ч. имаме среща на рецепцията на хотела с водача. Предстои ни екскурзия в Санкт Петербург, наречена ‘Храмовете на Северните столици’’ с посещение на Храм ‘’Въскресение Христово’’ или на руски ‘’Спас на крови’’ - православна църква, която се намира в Санкт Петербург, разположен на канал Грибоедов. Уникалният храм е построен на мястото, на което император Александър II е бил смъртоносно ранен през 1881 г. От там идва и името на църквата - "Църквата на нашия спасител върху пролятата му кръв". Следва посещение на Исаакиевски събор - проектиран през 1818 г. от френския архитект Огюст Монферанд. Официално е завършена през 1858г. Планът е Исакиевската катедрала да се превърне в една от най-впечатляващите забележителности на тогавашната руска столица Санкт Петербург. Това на практика се осъществява. Днес огромният позлатен купол на Исакиевската катедрала може да бъде видян от всички краища на бившата руска столица и се превръща в нейн символ. Посетителите на храма също имат възможност да изкачат многото стъпала (300 на брой) до основата на купола, откъдето има специално място за наблюдение, предлагащо поглед към Санкт Петербург. След създаването си Исакиевската катедрала е била главният храм на града и въобще най-големият храм в Русия. Трансфер до жп гарата, откъдето ще се вземе скоростният влак SAPSAN до Москва (продължителност на пътуването 4 часа). Пристигане в Москва. Трансфер до хотела. Нощувка.
 
6 ден: Москва
Москва – принцесата на Русия и Третяковската галерия
 
Закуска в хотела. В 09:00 ч. имаме среща на рецепцията на хотела с водача, с който ще направим нашата екскурзия до Кремъл - архитектурния комплекс, Ивановския площад със знаменитите Цар Пушка и Цар Камбана, Успенския, Архангелския и Благовещенския събор. След което  ни очаква oбзорна панорамна обиколка на Москва на български език по време, на която ще видим Червения площад, катедралата Василий Блажений, Мавзолей на Ленин, паметниците на Пожарски и Минин, Лобное место, Казанската църква, Историчесkи музей, паметника на Жуков, Храм–паметник Христос Спасител. *Възможност с предварителна резервация посещение на Оръжейната палата. Московски музей-съкровищница, част от комплекса Големия Кремълски дворец. В нея се съхраняват царски и патриаршески скъпоценности, изработени от кремълските майстори или подарени от чуждестранни посолства. След това ще посетим. След това продължаваме, за да направим екскурзия до Третяковската галерия, с екскурзовод на български език. Историята на музея започва от покупката на една жанрова картина Своето летоброене галерията води от деня на покупката ѝ от руския търговец и колекционер Павел Третяков на картината на Василий Худяков „Сблъсък с финландските контрабандисти“. Той я купува през 1856 г. в петербургското ателие на художника за 450 рубли (днес – около $7,7 хил.). Именно от „Контрабандистите“ започва колекцията, по-късно прераснала в най-голямата сбирка на руско изкуство. Днес картината се намира в зала №16 на галерията. Галерията е основана от двама братя, а не от един. Малкият брат на Третяков – Сергей, поначало също колекционирал платна на руски художници. Първата картина в неговата колекция става пейзажът „Ипатиевски манастир под Кострома“ на художника Алексей Боголюбов. Купил я по съвет на Павел Михайлович. По-късно, ако по-големият брат не можел по някакви причини да се сдобие с някоя картина, я купувал по-малкият брат. Ще разгледаме нейната уникална колекция, с произведения на Васнецов, Врубел, Левитан, Репин, Шишкин и др. Разглеждане на московското метро - 3 станции. Свободно време. Връщане в хотела. Нощувка.
*По желание нощен тур на осветена Москва. РАЗГЛЕДАЙ
 
7 ден: Свободен ден или целодневна екскурзия до Коломенское с посещение на двореца на Алексей Романов и екскурзия до Царицино
 
Закуска в хотела. В 09:00 ч. Свободен ден или ще имаме среща на рецепцията на хотела  След това ще направим екскурзия до Коломенское и Царицино. Царицино е дворцово-парков ансамбъл в южната част на Москва, построен по заповед на императрица Екатерина II през 1776г. Музеят-резерват Царицино, който обхваща площ от повече от 100 хектара, е разположен на хълмист терен, пресечен от пропасти, на мястото на някогашното имение на князете Кантемиров. Царицино е най-важният паметник на така наречената "Руска готика" (псевдо-готика). В течение на 20 години двама от най-известните архитекти на своята епоха Василий Баженов и Матвей Казаков последователно са работили върху създаването на императорската резиденция. Царицино е най-голямата псевдо-готическа сграда от 18 век в Европа и единственият дворцов комплекс, проектиран в този стил. Характеристиките на дворцовия и парков ансамбъл до голяма степен са определили нова посока в руската архитектура: в много части на бившата Руска империя има много сгради от края на 18 и началото на 19 век, които са създадени под влияние на Царицино. Ще имаме възможността да си направим разходка с електромобили около 30 - 40 минути (заплаща се на място около 200 руб на човек). Свободно време за обяд или разходка в красивия парк с множество фонтани и езера. След обед екскурзията продъжава с посещение на  Коломенское, къщата, в която е живял Петър I. Това е първият каменно - шатров храм в Русия и дворецът на Алексей Михайлович, който съвременниците му са нарекли ​​осмото чудо на света. Резерватът Коломенское е бивше царско имение с древни архитектурни паметници, отнасящи се до събитията от руската история. А също - музей-резерват и огромен парк. Общата площ е 390 хектара. Това е сравнимо като територия с четирите парка Горки. Първото писмено споменаване на Коломенски се намира в духовното писмо (завещание) на Иван Калита през 1336г. По-късно на територията на Коломенское имало крайградски резиденции на руски князе и царе. на територията на комплекса се намира църквата "Възнесение Христово" - църквата "Свети Георги Завоевател", построена през 1843 г., и известната камбанария "Свети Георги", която датира от първата половина на 16 век. Непосредствено зад камбанарията е Водната кула, която е била използвана за подаване на вода до кралската резиденция. Дворецовият палат е строен в 1825 година. Предишната сграда е представлявлявала комплекс от сгради на императорския дворец на Александър I от началото на 19 век. Коломенское е било мястото, където бъдещият император често посещавал като дете, заедно с баба си Екатерина II. Дворецът обаче не е оцелял до наши дни: от тази сграда остава само павилионът, в който сега се съхраняват фондовите изложби на Коломенския музей. Ще видим и къщата на Петър I. Построена е през 1702 г. по време на посещението на царя в крепостта Новодвинск, разположена в делтата на река Северна Двина. Петър I живее в къщата два месеца, наблюдавайки изграждането на отбранителна крепост, която е трябвало да защити Архангелск от шведите. През 1877 г. къщата е преместена в Архангелск, откъдето през 1934 г. е върната в Коломенское и превърната в музеен експонат. Вътре в къщата е музей и е пресъздаден интериора по времето в което е живял Петър. Реконструираният дворец на Алексей Михайлович е друга от забележителностите на парка. Съвременниците му го нарекоха осмото чудо на света в мемоари и графични листове. До ден днешен сградата не е запазена, но кралската резиденция е издигната отново - по древни чертежи и планове. Този дворец има специален стил, като успешно съчетава изкуството на пред Петрова Русия и Западна Европа. Вътре в двореца е музей. Освен това дворецът е разделен на мъжка и женска част. По време на посещението на мъжката половина на двореца посетителите разглеждат частните стаи на кралската кула и кулата на принцовете. Женската част на двореца, съответно, разказва за живота на руската царица и принцесите по време на прехода от Средновековието към Новото време. Ще се върнем обратно в хотела. Свободно време. Нощувка.
*По желание посещение на Большой Московский государственный цирк (килини за да разгледаш)

8 ден: Москва – ВДНХ - най-интересният парк в Москва и кулата „Останкино“
 
Закуска Свободен ден в Москва или посещение с водача на групата до парк ВДНХ и кулата „Останкино“. ВДНХ е най-големият изложбен комплекс в света. На територията на ВДНХ има изложбени центрове с постоянни експонати и временни изложби, много атракции, ресторанти. Интересното е, че всяка отделна сграда във Всеруския изложбен център не е като другата, а е уникална. Но има една обща черта на всички изложбени центрове в този парк - това е мащабът, който е изумителен. Изложбеният комплекс е едно от най-популярните места в Москва. Десетки милиони хора посещават това място всяка година. Изложбеното пространство е разделено на седем тематични зони: Централна алея, зона Експо, парк Останкино, ландшафтен парк, увеселителен парк, занаятчийски парк, парк на знанието. ВДНХ скоро ще се превърне в основното образователно и развлекателно място в Русия, което може да бъде посещавано от 40 милиона души годишно. В парка се намира Центърът за океанография и морска биология „Москвариум“ и е най-големият океанариум в Русия. Сградата му условно е разделена на Аквариума и Залата за спектакли с морски животни с 2300 места за посетители. Москвариум притежава 5 милиона литра вода, 80 аквариума, 7000 различни риби и морски животни. Това ви позволява да опознаете различните екосистеми на океаните. Гордостта на аквариума е панорамна платформа за наблюдение на косатки, делфини и белуги.
За първи път от много време насам посетителите на Останкинската телевизионна кула могат да се насладят на Москва от птичи поглед – 540-метровият небостъргач се сдоби с открита наблюдателна площадка. Тя е разположена на техническия балкон на 85 метра над земята, а до момента до нея достъп имаха само метеоролозите. Сега терасата е част от новия туристически маршрут на кулата. Най-високата остъклена площадка – на височина от 337 метра, вече е достъпна за посетителите.
В момента опциите за маршрут в кулата са само две. Първата е да вземете експресния асансьор, който за 42 секунди ще ви издигне на 337 метра височина до закритата платформа за наблюдение. Тук можете да ходите по стъкления под. Вторият вариант е да посетите новата, макар и по-ниска, но открита площадка, с която наскоро се сдоби Останкинската кула. Нощувка.
Цената на билета зависи от избора на маршрут и от възрастта на посетителя.
Важно: Посещението на кулата се заявява при резервация, тъй като е необходима предварителна организация за посещението й.

Трансфер до летището и полет в 19:05 часа за България. Пристигане на летище София в 22.00 часа.
 
Парк ВДНХ – РАЗГЛЕДАЙ
Кулата „Остнакино“ – РАЗГЛЕДАЙ
дати
хотели
Цена на човек в двойна / тройна стая
Цена на човек в единична стая
30.06.2021
hotel Moscow 4* ( или подобен)/ Izmailovo Delta 4*
2595 лева
3195 лева

Цената включва:
 • Самолетни билети София - Санкт Петербург; Москва - София;  (с всички включени такси);
 • 3 нощувки със закуски в хотел Измаилово Делта 4* (или подобен) в Москва;
 • Билет за скоростния влак SAPSAN от Санкт Петербург до Москва;
 • 4 нощувки със закуски в Хотел Октябьрская 4* или Хотел Москва 4* (или подобен) в Санкт Петербург - ЦЕНТРАЛНО РАЗПОЛОЖЕНИ ХОТЕЛИ;
 • Екскурзии с входните билети:
  • Ермитаж;
  • Дворцовия площад;
  • Петерхоф;
  • Храма „Възкресение Христово“;
  • Исаакиевски събор;
  • Царско село - Екатерининския дворец (Кехлибарената стая);
  • Третяковската галерия;
  • Свето-Троицката Сергиева лавра;
  • билет за обиколката на московското метро;
 • Екскурзоводски услуги на български език;
 • Трансфер от летище до хотела в Санкт Петербург;
 • Трансфер от хотела до ж.п. гарата в Санкт Петербург;
 • Трансфер ж.п. гарата в Москва до хотела;
 • Трансфер от хотела в Москва до московското летище "Пулково";
 • Транспорт по програмата;
 • Водач от агенцията по време на цялото пътуване;
 Цената не включва:
 • Такса за полагане на виза за Русия: 140 лева (нормална тарифа – 10 календарни дни) (ЗАДЪЛЖИТЕЛНА);
 • Билети за градски транспорт;
 • Разходи от личен характер;
 • Медицинска застраховка върху 30 000 евро за лица до 65 г.: 25 лева; за лица над 65 г.: 45 лева (ЗАДЪЛЖИТЕЛНА);
 • Доплащане за наем на слушалки по обектите за целият период на пътуването: 40 лева на човек;
 • Такса гориво: обявява се 14 дни преди полета;
 • ПСР тест, ако се изисква при влизане на територията на Русия;
 •  По желание: Фолклорна програма "Почувствай се Руснак" в Двореца Николаевски и коктейл в паузата на Шоуто: Продължителност около 2 часа: 150 лева;Насладете се на тази уникална възможност за запознаване с историята и културните традиции на Русия, подчертани от великолепния интериор на Николаевският дворец! Станете гост на Великия херцог!
Вижте част от шоуто, което Ви очаква ТУК !
/екскурзията включва трансфер от/до хотела и билет за спектакъла, осъществява се при мин. 30 човека, ако желаещите са по-малко, има вариант за доплащане/
 • По желание: Нощен тур "Белите нощи с вдигане на мостовете" с корабче по каналите на Санкт Петербург и река Нева (продължителност около 1 час): 98 лева;
Не пропускайте традиционния подпис на Белите нощи. Насладете се на този неповторим спектакъл с вдигане на масивните мостове на река Нева, съчетан с уникалните цветове на бисерното сияние по време на Белите нощи!
/екскурзията включва трансфер от/до хотела и екскурзовод, осъществява се при мин. 30 човека, ако желаещите са по-малко, има вариант за доплащане/. Разгледай ТУК
 • По желание нощен тур на осветена Москва - 95 лева. Продължителност около 3 часа (екскурзията включва трансфер от/до хотела и екскурзовод, осъществява се при мин. 30 човека, ако желаещите са по-малко, има вариант за доплащане). РАЗГЛЕДАЙ
 •  По желание вечеря в ресторант (в Петербург) с типично руска кухня и фолклорна програма с трансфер до ресторанта (при мин. 15 човека) - 95 лв; ако желаещите са по-малко, има вариант за доплащане.
 • По желание Целодневна  екскурзия до Коломенское с посещение на двореца на Алексей Романов и екскурзия до Царицино (при мин. 20 човека) - 95 лв; ако желаещите са по-малко, има вариант за доплащане. 
 • По желание посещение на балет в Петербург (допълнително уточнение за театър и спектакъл) - индивидуално посещение; 
 • По желание посещение на Большой Московский государственный цирк (килини за да разгледаш) - индивидуално посещение; 
 • По желание: посещение на оръжейната палата, по време на обиколката в Кремъл с включена входна такса и екскурзовод – 65 лева (при мин. 15 човека);
Забележка:
 • Допълнителните услуги, екскурзии и входните такси към тях, невключени в пакетната цена, се заявяват предварително и се заплащат в брой в офиса на фирмата или по банков път при крайно плащане.
 • Туроператора си запазва правото да променя последователността на посещаваните обекти!
 • Всички упоменати часове са приблизителни.
 • Всеки турист е задължен да има медицинска застраховка по време на пътуване в чужбина без значение дали я закупува от туристическата агенция, или се обръща директно към застрахователна компания. Ако медицинската застраховка не е сключена в офиса на фирмата, е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се предостави копие от нея минимум 2 дни преди пътуване. (лично, по факс или e-mail).
 • При издаване на билетите една седмица преди датата на отпътуване, летищните или горивните такси, включени към общата цена на самолетния билет, подлежат на препотвърждение и може да се наложи доплащане на разликата/
 • минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията е 30 човека;
 • срок за уведомяване за неосъществавяне на екскурзията - 10 дни преди датата на отпътуване;
 

 • ЕКСКУРЗИЯ ЗА БЕЛИТЕ НОЩИ В САНКТ ПЕТЕРБУРГ И МОСКВА - с директен полет от София до Петербург
 • ЕКСКУРЗИЯ ЗА БЕЛИТЕ НОЩИ В САНКТ ПЕТЕРБУРГ И МОСКВА - с директен полет от София до Петербург
 • ЕКСКУРЗИЯ ЗА БЕЛИТЕ НОЩИ В САНКТ ПЕТЕРБУРГ И МОСКВА - с директен полет от София до Петербург
 • ЕКСКУРЗИЯ ЗА БЕЛИТЕ НОЩИ В САНКТ ПЕТЕРБУРГ И МОСКВА - с директен полет от София до Петербург
 • ЕКСКУРЗИЯ ЗА БЕЛИТЕ НОЩИ В САНКТ ПЕТЕРБУРГ И МОСКВА - с директен полет от София до Петербург
 • ЕКСКУРЗИЯ ЗА БЕЛИТЕ НОЩИ В САНКТ ПЕТЕРБУРГ И МОСКВА - с директен полет от София до Петербург
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!


 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.