САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ ДО МАДРИД С ПОСЕЩЕНИЕ НА МАЧ НА РЕАЛ МАДРИД

София - Мадрид - София
4 дни / 3 нощувки
Цена от: 782.00 лв
Дати: 19.04.2019
ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВИРАЙ
19.04.2019 от 782 лв резервирайМадрид е един от най-важните градове на Стария континент. Освен безбройните великолепни дворци и чудеса на архитектурата, тук ежегодно се стичат милиони туристи, които искат да усетят на живо тръпката от спектаклите по корида и фламенко – двете емблематични за Испания мероприятия. В Мадрид витае типичната южняшка атмосфера, а нощният живот е като вихрушка, която неусетно повлича дори и по-лежерно настроените посетители. Посещавайки града ще усетите духа на отминалите векове, когато Мадрид е бил резиденция на няколко кралски династии и ще се потопите в една културна приказка, илюстрирана с паркове, фонтани и палати, всеки един от които е достоен да бъде наречен „произведение на изкуството”.
 
 
Ден 1 (19.04.2019) :
 Среща на летище София в 14.30. Заминаване от София в  с полет на „Ryan Airза Мадрид, Испания. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време. Нощувка.
 
Ден 2 (20.04.2019):
Закуска. Обиколка на Мадрид ( по- желание , срещу допълнително заплащане : 30 € )  Музеят „Кралица София“, с експонати предимно от испанското съвременно изкуство; гара Аточа; булевард „Прадо“ известен с името си „Алея на изкуството“; музея „Прадо“, един от най-известните музеи в света, прочут с колекциите си от картини на Веласкес, Гоя и други испански майстори; музеят „Тисен-Борнемиса“, с богата колекция от картини на западноевропейски худовници; парка „Ретиро“, площад „Сибелес“, Испанската национална банка; Дворецът на съобщенията, където днес се помещава кметството на Мадрид; булевард „Гран Вия“, пулсиращото сърце на Мадрид; площад „Испания“, със статуята на Мигел де Сервантес и неговите именити герои „Дон Кихот и Санчо Панса“; Кралският дворец и катедралата „Алмудена“; площад „Виля“; пазарът „Сан Мигел“, последният пазар в испанската столица с желязна конструкция и площад „Пуерта дел Сол“, център на социалния живот през XVII и XVIII век. . Връщане в хотела.Нощувка.
 
Ден 3 (21.04.2019)

Закуска. Свободно време . Привечер посещение на футболната среща Реал Мадрид – Атлетик Биобао на митичния стадион Сантяго Бернабеу”. Трансфер обратно до хотела. Нощувка.
 
 
Ден 4 (22.04.2014)
Закуска. Посещение на музея на Реал Мадрид на стадион “Сантяго Бернабеу” (по-желание, срещу допълнително заплащане –  28 €), където можете да направите едно „пътешествие” из цялата история на клуба, да видите всичките му постижения и звездни мигове от самото му създаване до днес чрез предмети, образи, видео и най-модерна милтимедия. Съвсем наскоро беше добавена към музея и нова зала „Най-добрият клуб в историята”, както и кът, посветен на наскоро починалия Алфредо Ди Стефано. Заминаване за София в 19.50.
 
 
хотел Възрастен в двойна стая Трети възрастен Eдинична
стая
Дете / 1.99 – 12.99 г / с 2-ма възрасти
Hotel  BB Madrid Las Rozas 3*
(https://www.hotel-bb.es/en/hotel/madrid-las-rozas)
 
399 евро / 782 лв.  399 евро / 782 лв. 489 евро / 959 лв.   369 евро / 724 лв.
 
Цената включва:
  • 3 нощувки със закуски в Hotel BB Madrid Las Rozas 3*
  • Самолетен билет София – Мадрид – София с 1 брой багаж с размери 40x20x25cm
  • Трансфер летище – хотел – летище
  • Трансфер хотел – стадион Сантяго Бернабеу” - хотел
  • Медицинска застраховка с 10 000 евро покритие
 
Цената не включва:
  • Обиколка на Мадрид с екскурзовод на български език, по желание – 30 eвро
  • Посещение на музея на Реал Мадрид на стадион Сантяго Бернабеус организиран транспорт и билет, по желание – 28 евро
  • Билет за мача Реал Мадрид – Атлетик Биобао , по – желание , между 70 – 100 евро / цената ще се уточни 2 седмици преди заминаване /
  • Допълнителен чекиран багаж , по-желание – чекиран багаж до 10 кг (55 x 40 x 20) – 20 eвро
 
*Минимален брой туристи за осъществяването на доп. екскурзии : 25 души
 
 
ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ
 
EКСКУРЗИЯ ДО МАДРИД
* Среща на летище София, 2 часа преди полета
дата полет летище излита каца летище
19-04-2019 FR6409 София Терминал 1 16.30 19.15          Мадрид
22-04-2019 FR6410           Мадрид 19.50 00.15 София Tерминал 1
 

  • САМОЛЕТНА ЕКСКУРЗИЯ ДО МАДРИД С ПОСЕЩЕНИЕ НА МАЧ НА РЕАЛ МАДРИД
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ОТСТЪПКИ
ОТСТЪПКИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ

*За директни клиенти, пътували минимум три пъти с Булкомтур!

АВТОБУСНИ ЕКСКУРЗИИ – 4 %
АВТОБУСНО-САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 3 %
САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 2 %

 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.