Нова година в Родопите, 4 дни с Празнична вечеря и СПА център в Хотел Широка лъка

Вид транспорт: Собствен транспорт
Тип оферта: Нова Година
Град/Курорт: с.Широка Лъка
Цена от: Цена: от 710 лв.
Нова година в Родопите, 4 дни с Празнична вечеря и СПА център в Хотел Широка лъка

Широка Лъка е архитектурен и фолклорен център. Селото се намира на 23 км. северозападно от гр. Смолян, на 10 км. от Пампорово, на 5 км. от с. Стойките и на 22 км. югоизточно от гр. Девин. Известно е с красивите си и автентични родопски къщи, разположени от двете страни на Широколъшката река. Най-известни са Сгуровската, Учиковската, Григоровската къщи, но несъмнено най-забележителна си остава къщата-музей на Капитан Петко войвода. През 70-те год. на миналия век в селото отваря врати и Средно музикално училище за народни песни и инструменти, уникално за страната ни. Хотел Широка лъка се намира в с. Широка Лъка - в сърцето на архитектурния и фолклорен център на Родопите. Хотелът отговаря на съвременните разбирания за място за пълноценна ваканция. Той гарантира безкомпромисен стандарт и изискана атмосфера, които няма да откриете другаде. Изключителното му местоположение в сърцето на архитектурния и фолклорен център на Родопите, Ви осигурява непосредствен достъп до национални и исторически забележителности и в същото време до предизвикателствата на горските пътеки или ски пистите на планината. Като модерна реплика към вида на автентичните български къщи, хотелът поддържа стил, който ще ви достави истинско естетическо удоволстие. Хотел Широка лъка е завършен в края на 2009-та година. Уникалната комбинация от модерен уют, концептуален стил, безупречно обслужване и разнообразни възможности както за активна, така и за разпускаща почивка ще удовлетворят и най-високите ви изисквания. Хотел Широка лъка ви предлага не само пълна гама услуги, качество и спокойствие, но и отговорна грижа за вашето здраве. Ето защо ястията, включени в неговото здравословно меню, са приготвени от екологично чисти продукти.


Нова година 2018

27.12 - 03.01.2018


 настаняване  4 нощувки 5 нощувки 
 двойна делукс стая  710 лв.  785 лв.
 джуниър суит  790 лв.  885 лв.
 гранд суит  870 лв.  985 лв.
гранд суит + 990 лв. 1160 лв.
дете до 5 години безплатно безплатно
първо дете от 5 до 12 години
гранд или джуниор суит
230 лв. 265 лв.
второ дете от 5 до 15 години
гранд или джуниор суит
115 лв. 133 лв.
трети възрастен на допълнително легло 50% от цена за 2-ма


Цените са пакетни  на човек и включват:
 нощувки, закуски /09:30 - 11:30 часа/; късна закуска на 01.01.2018 от 11: 30 до 14:30, празнична вечеря на 31.12 в ресторанта или механата на хотела, фолклорна програма, интернет с хотела и стаите, финтес, сауна, парна баня, джакузи, контрастни душове, шоково ведро, трансфер от хотела до ски-писта с. Стойките или с. Малина и  обратно.Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ОТСТЪПКИ
ОТСТЪПКИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ

*За директни клиенти, пътували минимум три пъти с Булкомтур!

АВТОБУСНИ ЕКСКУРЗИИ – 4 %
АВТОБУСНО-САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 3 %
САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 2 %

 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.