Къде по майски празници?


12 Януари 2018 г.
Търсите най-добрата оферта за Майските празници? Топ дестинациите в Европа за майски празници обхващат целия континент, от очарователната природа на Испания, през разкоша на имперска Австрия до великолепната плажна ивица на Италия. По време на майски празници, може да се отдадете на очарованието на Франция. Тази легендарна земя с несравнимо вкусна храна и вино, която е вдъхновявала много хора да създаддът своите най-добри творби. Красотата на френския прованс, с безупречно реставрираните селски къщи, архитектурата, природата, не отстъпват по романтичност и посещаемост от по-известните френски градове, като Париж, Ница, Лион, Марсилия. Да не говорим за тези прекрасни скрити пейзажи, който само малцина могат да открият и да им се насладят. Англия, е друго прекрасно кътче. От извисяващите се средновековни катедрали до най-новите постмодерни структури, от праисторическите камъни на Стоунхендж към идеаличните пейзажи на англииската провинция. Наред с големите имения и укрепени крепости, вие ще намерите най-модерните изкуства, стилистични иновации, и в крак с последните модни тенденции, особено забележими в столицата на страната, Лондон. Великолепният Уиндзор, загадъчния Стоунхендж и замечтаните кули на Оксфорд са сред многото впечатляващи места в Англия.
Май месец е чудесен период да посетите Италия - Къде другаде в Европа може да се намери такава комбинация от голямо изкуство, вкусна храна и вино, и човешка топлина? Цяла Италия е една огромна атракция, но най-посещаваните градове са Рим, Флоренция, Милано, Неапол и Венеция. Те представляват голямото разнообразие. Не че разкошната провинция не трябва да влезе във вашите планове, защото областите Тоскана и Умбрия ще докоснат сетивата ви. Но всеки един от италянските градове разкрива различен аспект на италианския характер: бароковия разкош на Рим, Ренесансовата хармония във Флоренция и мечтаната чувственост на Венеция. И това не е всичко.
Испания внушава образи на фламенко танцьори, затихнали хълмове с пасторални села и реещи се катедрали. Освен тези традиционни асоциации, тази модерна страна предлага първокласни художествени музеи, прекрасна средиземноморска кухня и вълнуващ нощен живот. От Пиренеите до бреговете на Коста Брава, Барселона, Палма де Майорка, Коста дел Сол и Валенсия, пейзажите и разнообразните култури са място в което ще се влюбите. Испанците живеят живота си пълноценно, независимо дали ще се разхождат в парка или ще танцуват до зори.
Германия е изпълнена със силно чувство на културно наследство, където мъжете все още ходят с кожени панталони, а жените с дриндъл. Може да пиете халба бира под сянката на стари кестенови дървета. Без значение коя част на Германия ще посетите, навсякъде ще откриете дебели пластове от историята. От римски реликви на средновековни замъци и барокови дворци до комунистическата епоха на жилищните блокове. Но, забележителни са Баварските замъци, в това число замъците Нойшвайнщайн, Линдерхоф, Нимфенбург и Амалиенбург. Германия е лидер в авангардната мода, култура и изкуство, който се отразяват в много музеи и оживената арт сцена Берлин.
Защо не майски празници в Гърция. Гледката на избеляла от слънцето зидария очертаваща се срещу ясното синьо небе. Гърция е земя, където може да посетите и да разгледате  древни храмове, театри, статуи, та дори и фрагментът на Коринтския капитал, следи останали от древните времена. Гръцката провинция остава зашеметяващо присъствие, осеяна с кипарисови горички, лозя и маслинови дървета. И всичко това разположено в нежни или драматични заливи с изумително бял пясък. Или градове и села намиращи се в хълмистите възвишения и скалистите планински вериги, които бавно се потопяват в морето. Остров Корфу, остров Санторини, остров Закинтос, остров Тасос, Халкидики, Паралия Катерини са едни от най-предпочитаните дестинации за екскурзии или почивки.
Aвстрия е "взрив от миналото". Това е място, където децата се смеят на марионетка от градския театър, Австрия е страна, където парковете са място за разходка и забавление. Австрия е място, където романтично настроени двойки с часове раговарят на чаша кафе и сладкиш в кафенета с позлатени тавани. Място, където жребци от породата Липицан танцуват на Моцартови менуети. Виена, Залцбург, Мелк, това са само една малка част от забележителните градове, които трябва да посетите. С други думи, Австрия е страна, която не е забравила елегантността на изминалите времена.

всички новини »

Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!


 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.