Уикенд Екскурзии

Уикенд Екскурзии
Уикенд екскурзиите са кратка доза релаксация. Този вид пътувания ви позволява за най-кратки срокове да се отърсите от работата в офиса. Ще сте нетърпеливи да вдишате нови преживявания и да се заредите с бодрост в очакване на по-дългата почивка, която ще имате през годината. За три - четири дни от седмицата можете да отлетите към морето, или до някоя европейска столица, където да получите достатъчна доза живопис, скулптура и архитектура. за един уикенд може да посетите изложение в Париж или оперно представление в "Ла Скала" в Милано, най-накрая, просто може да се отпуснете в горещите извори на Будапеща или Прага или да се подмладите в някой от многото СПА курорти на Италия или Швейцария. И със съвременното развитие на въздушния транспорт, железопътен и автомобилен трафик, дори и най-отдалечените ъгли на планетата са на един уикенд разстояние. Така че, ако се чудите къде да изкарате един чудесен уикенд, колко би ви струвало такова пътуване или просто ако се нуждаете само от самолетен билет, хотел, кола под наем и местен екскурзовод, то ние от Българска Компания за Туризъм бихме ви отговорили на всички тези въпроси и бихме ви дали много идеи за това как да организирате свободното си време.
ЕКСКУРЗИЯ ДО ИСТАНБУЛ - да вкусиш ориента

ЕКСКУРЗИЯ ДО ИСТАНБУЛ - да вкусиш ориента

Цена: от 135 лв
4 дни / 2 нощувки
дати: 11.06.2020, 18.06.2020, 25.06.2020
повече
ЕКСКУРЗИЯ В АВСТРИЯ – уикенд във Виена

ЕКСКУРЗИЯ В АВСТРИЯ – уикенд във Виена

Цена: от 730 лв
4 дни / 3 нощувки
дати: 18.06.2020, 02.07.2020, 24.09.2020
повече
ЕКСКУРЗИЯ В ЧЕХИЯ – уикенд в Прага

ЕКСКУРЗИЯ В ЧЕХИЯ – уикенд в Прага

Цена: от 688 лв
4 дни / 3 нощувки
дати: 18.06.2020, 02.07.2020, 03.09.2020
повече
ЕКСКУРЗИЯ ДО РУМЪНИЯ - Букурещ и замъка на Граф 
Дракула

ЕКСКУРЗИЯ ДО РУМЪНИЯ - Букурещ и замъка на Граф Дракула

Цена: от 185 лв
3 дни / 2 нощувки
дати: 04.09.2020, 19.09.2020
повече
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!
Считано от 17.03.20 (вторник) до 13.04.2020г (понеделник) нашият офис в София на ул.Цар Иван Асен II, N1 спира да обслужва клиенти на място и ще работим дистанционно. Комуникацията с нас ще се осъществява по мобилен телефон или e-mail (обявени в раздел контакти) в рамките на интервала между 10:00ч и 17:30ч. Ще ви съдействаме за всяко запитване, резервация или искане за информация.

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.