Ски в Италия


10 Октомври 2017 г.
Булкомтур предлага на Вашето внимание чудесни ски ваканции за Вас, Вашето семейство и приятели, за да се забавлявате и да създадете незабрами спомени за цял живот.Един от многото акценти на ски в Италия са ефектните декори, на повечето от курортите в тази страна, групирани в спиращите дъха Доломити в посока север-изток, или Mont Blanc и Monte Rosa разположени на север-запад. Доломитите притежават най-голямата ски мрежа в света - тя обхваща 1 200 км от красиви добре поддържан и лесно достъпни склонове, които са свързани с около 450 лифта и ски автобуса.
Близостта на италианските курорти им придава космополитно усещане, като курортите Червиния, Курмайор (Courmayeur) и La Thuile споделят склоновете си със ски курорти в съседните страни.
Освен това хотелите, ски обучението и оборудването под наем в италианските ски курорти е по-евтино, отколкото в по-известните швейцарски или австрииски ски курорти. Курортите могат да се похвалят с добри условия на сняг, с безупречно подържани писти, подходящи както за начинаещи така и за напреднали скиори.
Въпреки че, правилата за каране на ски извън писта варират от един регион към друг (в някои курорти има забранен, а в други налагат глоби, ако те хванат извън пистата без радиостанцията, лавинен индикатор, сонда и лопата), в тези курорти, където можете да карате извън ски пистите, вие ще откриете недокоснати и предизвикателни терени.
Друго предимство е, че Италия по принцип е страна на храната, виното, модата и музиката. Доломитите са известни с възхитителни изкушения и традиционно домашно приготвена храна. Местни специиалитети, като cervo, Daino, Capriolo, Полента (често го наричат "Хляб на Доломитите“) и Tris di Canederli е задължително да се опита. Да не забравяме и всичката прекрасната паста и вино, които се предлагат.
Местните хора в Доломитите са приятелски настроени, открити и изключително приветливи. Ски екскурзиите са много популярни в района на Доломитите. Една такава ски почивка или екскурзия ще ви даде възможност да изследвате тези красиви планини по един напълно различен начин. Можете да избирате от различни тематични екскурзии, като например да започнете от „
ски турне от Първата световна война“, което ще ви отведе в района на Mt. Col di Lana, на бойното поле по време на първата Световна война) и да завършите с „гурме ски турне Santa Croce“, което е перфектно за семейна екскурзия поради характеристиките на пистите и лифтовете в този район.
Разгледайте нашите предложения за ски в Италия!

всички новини »

Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ОТСТЪПКИ
ОТСТЪПКИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ

*За директни клиенти, пътували минимум три пъти с Булкомтур!

АВТОБУСНИ ЕКСКУРЗИИ – 4 %
АВТОБУСНО-САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 3 %
САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 2 %

 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.