Перу - тропически рай


19 Декември 2011 г.

 

Перу е една приказна страна с невероятна история и запленяваща природа. Тук се е разпростирала Империята на инките – най-голямата империя в доколумбова Америка. Пейзажът привлича със своята променливост – от сухи равнини по Тихоокеанското крайбрежие до върховете на Андите и тропическите гори в басейна на река Амазонка. Една удивителна смес от културни традиции се е отразила в голямото разнообразие в сферата на изкуството, кухнята, литературата и музиката. По време на тази обиколка на страната ще вървим по някои от най-добрите и популярни маршрути по следите на инките, сред зелени долини, заснежени планински върхове с един невероятен животински и растителен свят. Ще навлезем и в екзотичната амазонска джунгла, която покрива 3/5 от територията на Перу, ще плаваме по езерото Титикака, която разделя Перу и Боливия, ще посетим и най-свещеното място за инките – забравения град Мачу Пикчу, чиито руини и днес впечатляват и привличат хора от цяла свят.


всички новини »

Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!
Считано от 02.11.2020 (понеделник) до 07.12.2020г (понеделник) нашият офис в София на ул.Цар Иван Асен II, N1 спира да обслужва клиенти на място и ще работим дистанционно. Комуникацията с нас ще се осъществява по мобилен телефон или e-mail (обявени в раздел контакти) в рамките на интервала между 10:00ч и 17:30ч. Ще ви съдействаме за всяко запитване, резервация или искане за информация.
 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.