Нова Година Турция

Нова Година Турция
Празнувайте Нова Година 2016 в Турция. Разполагаме с голямо разнообразие от новогодишни офетри за Истанбул, Анталия, Кушадасъ, Бодрум и Марамрис. Турция има най-невероятните и луксозни хотели в света, особено в района на Анталия.
По време на новогодишната екскурзия до Турция нашите екскурзоводи ще ви разкажат за историята на Турция, като ви върнат с хиляди години назад. Някои от най-ранните известни човешки общности по тези места са на хетите, елините, римляните, византийците, селджуците и османците, както и голям брой други цивилизации, дошли по тези земи оставяйки след себе си множество исторически и археологически обекти. За това наричат Турция люлка на цивилизациите , приютяваща в лоното си невероятна смесица от култури , история, археологически обекти. Задължително трябва да посетите легендарната Троя от Омировата „Илиада“, мистичния Константинопол (днешния град Истанбул), който дълги години е бил столицата на Източната Римска империя. Направете си екскурзия до известното място за което се смята, че е акостирал Ноевия ковчег или Райската градина. Може да отидете до мястото, където Марк Антоний и Клеопатра са се запознали и оженили, до дома на Дева Мария. Относно турската кухня се знае, че вече е световно известна и с право. За десерт не забравяйте да си поръчате традициони сладкиши като кюнефе и баклава с ароматно турско кафе или чай от каркаде. И всичко това ще бъде придружено с много песни и разкази.

 
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ОТСТЪПКИ
ОТСТЪПКИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ

*За директни клиенти, пътували минимум три пъти с Булкомтур!

АВТОБУСНИ ЕКСКУРЗИИ – 4 %
АВТОБУСНО-САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 3 %
САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 2 %

 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.