Нова Година Македония

Нова Година Македония
Празнувайте Нова Година в Македония - Охрид!
Нова Година е един от любимите празници в Македония. И възрастните и малките деца с душа чакат новогодишната нощ, за която често се казва, че е най – веселата в годината. Много неща са свързани с този празник: хората са в очакване на нови и хубави неща, повече щастие, благодат, здраве и радост.
В Македония традицията за празнуване на Нова Година се появява в началото на миналия век. Нова година се прославила като официален празник, но със сигурност може да се каже, че в периода на Първата световна война на територията на Македония са се организирали празници. Прочети още
Посрещнете нова година с Булкомтоур за да разберете приликите и разликите между културите ни. Елате с Българска Компания за Туризъм на Нова Година в Охрид Македония за да си честитим Новата Година и си пожелаем да ни се случват само хубави неща, здравето да ни крепи, а усмивката да бъде постоянно на лицето ни!
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ОТСТЪПКИ
ОТСТЪПКИ ЗА РЕДОВНИ КЛИЕНТИ

*За директни клиенти, пътували минимум три пъти с Булкомтур!

АВТОБУСНИ ЕКСКУРЗИИ – 4 %
АВТОБУСНО-САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 3 %
САМОЛЕТНИ ЕКСКУРЗИИ – 2 %

 

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.