Нова Година Испания

Нова Година Испания
В Испания, 31-ви декември е много специален празник, това е времето в което забавлението и купоните продължи и в ранните часове на деня. Бихте ли искали да знаете как празнуват Нова Година в Испания?  Яденето на дванадесет зърна грозде е най-традиционото и популярно нещо по тези географски ширини. Преданието разказва, че вие трябва да ядете тези зърна едно по едно, с поразителна точност на часовника отмерващ последните дванадесет минути на 31 декември. Нещо повече, ако успеете да изядете всичкото грозде навреме, това означава, че ви очаква една година на просперитет и добър късмет. Всички чакат за този момент в навечерието на Нова година, като този момент дори се излъчва на живо по телевизията в Испания. Независимо дали вярвате в тази магия ви съветваме да го направите, защото преди всичко това е много забавно. Има едно място, което е особено известено с тази традиция: площад Пуерта дел Сол в Мадрид. В Мадрид, хиляди хора се събират в предната част на часовника на площад Пуерта дел Сол, за да ядът дванадесет грозда. На площада настава страхотен купон с фантастична атмосфера. Има фойерверки и празнично осветление навсякъде, музика, взрив и тромпети, хора, облечени с перуки, шапки и маски, и преди всичко, много добро настроение. На Нова година в Барселона, хората излизат и се събират на площад Каталуния за да извършат ритуала с дванадесетте грозда. Ако сте по това време на годината в Испания присъединете се на този празник за да кажете сбогом на "старата" година. След ядене на гроздето е налице масова експлозия от радост. Бутилки с испанското пенливо вино Кава се лее навсякъде и всички вдигат тостове за здраве, късмет и успех. Смях, поздравления, добри пожелания ... Това е само началото на часове изпълнени със забавление. Потопете се в неповторимата атмосфера на Нова Година в Испания с bulcomtour.com.
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!
Считано от 17.03.20 (вторник) до 13.04.2020г (понеделник) нашият офис в София на ул.Цар Иван Асен II, N1 спира да обслужва клиенти на място и ще работим дистанционно. Комуникацията с нас ще се осъществява по мобилен телефон или e-mail (обявени в раздел контакти) в рамките на интервала между 10:00ч и 17:30ч. Ще ви съдействаме за всяко запитване, резервация или искане за информация.

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.