Коледни екскурзии

Коледни екскурзии
Коледа или Рождество Христово е един от най-големите и важни християнски празници. За много хора, в много страни това е времето, в което започват да се подготвят за Коледните празненства. По света, хората честват Коледа с мого веселие и надежда, че когато във вълшебната нощ си пожелаят желание, то ще се сбъдне през следващата година. Това е времето от годината, когато всички се втурват по магазините или коледните базари, за да намерят най - прекрасните подаръци за своите близки и приятели. А децата се стараят да бъдат добри, защото знаят, че в коледната нощ, добрият белобрад старец, Дядо Коледа, ще остави подарък под елхата, за тези които са извършили най-много добри дела през отминаващата година.
Елате с Българска Компания за Туризъм - bulcomtour на нашите екскурзии за Коледа, за да усетите магията на сбъдващите се желания.
Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!
Считано от 17.03.20 (вторник) до 13.04.2020г (понеделник) нашият офис в София на ул.Цар Иван Асен II, N1 спира да обслужва клиенти на място и ще работим дистанционно. Комуникацията с нас ще се осъществява по мобилен телефон или e-mail (обявени в раздел контакти) в рамките на интервала между 10:00ч и 17:30ч. Ще ви съдействаме за всяко запитване, резервация или искане за информация.

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.