Бавария - живописна и красива


25 Февруари 2014 г.
Няма значение кое време на годината, ще изберете за да посетите Бавария, винаги има някакъв вид събитие или фестивал който се провежда. Разнообразието им е голямо. Като се започне от историческите фестивали и се стигне до бирени и винени фестивали. Най-популярният такъв е Октобер фест. Популярни събития включват световно известните карнавали, и коледните пазари.
По-известни градове в Бавария са Мюнхен, Нюрнберг, Аугсбург, Вюрцбург, Регенсбург, Инголщат, Фюрт и Ерланген. Град Байройт е свързан с композитора Рихард Вагнер, докато средновековния град Ротенбург се намира на известната Романтичен път и е едно от най-добрите места за посещение в Бавария. Бамберг е друга популярна спирка в Бавария, и е с най-старият в Европа и най-непокътнат градски центр.
С две големи реки, протичащи през региона и с алпийските си езерата, Бавария е едно от най-живописните места в Европа.
На екскурзията до Баварски замъци, ще имате възможността да опитате и от баварската кухня, която е богата и обхваща широк кръг от специалитети. Едно забележително ястие е weisswurst. Това е вид наденички, направени от ситно смляно телешко месо и прясно свинско месо, подправени с лук и магданоз. Weisswurst обикновено се консумира с баварска сладка горчица, гевречета (бретцел) и баварска бира. И не забравяйте да опитате за десерт местния ликьор, шнапс (Schnapps). Schnapps е популярна баварска алкохолна напитка, направена от горски плодове и билки.

всички новини »

Абонирайте се безплатно и ще намерите най-атрактивните ни оферти в пощенската си кутия
ВАЖНО !!!!
Считано от 17.03.20 (вторник) до 13.04.2020г (понеделник) нашият офис в София на ул.Цар Иван Асен II, N1 спира да обслужва клиенти на място и ще работим дистанционно. Комуникацията с нас ще се осъществява по мобилен телефон или e-mail (обявени в раздел контакти) в рамките на интервала между 10:00ч и 17:30ч. Ще ви съдействаме за всяко запитване, резервация или искане за информация.

Правата на собственост и правата на интелектуалната собственост върху всякакви изображения, снимки, анимации, видео, аудио, музика, текст и "аплети", вградени в продуктите на дружеството са собственост на дружеството или на неговите доставчици. Продуктите са обект на закрила на авторското и сродно право съгласно националното и международно законодателство в областта на закрилата на интелектуалната собственост.Достъпът или употребата на същите от страна на краен потребител не води до придобиването от страна на крайния потребител на право на собственост върху тези продукти или каквито и да е други права на интелектуална собственост. За удобство в този сайт може да се съдържат връзки към уебсайтове на трети страни. Тези сайтове не са под контрола на дружеството и то не носи отговорност за верността на съдържанието им и за начина на уреждане на интелектуалната собственост в същите.